S ruskými motorkáři nakládejte jako s našimi neonácky, vyzývá Jan Zahradil

25.04.2015 21:58

Pro přijetí bezpečnostních opatření v souvislosti s průjezdem ruských motorkářů se vyslovil europoslanec ODS Jan Zahradil. Podle něj je jejich příjezd srovnatelný s příjezdem jiných skupin, u kterých jsou bezpečnostní opatření standardem.

S ruskými motorkáři nakládejte jako s našimi neonácky, vyzývá Jan Zahradil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Zahradil

Na svém Facebooku totiž Zahradil napsal, že jestliže přijímáme bezpečnostní opatření proti fotbalovým hooligans, kteří se jezdí do Prahy porvat, skandidávským studentům, kteří se tam jezdí ožrat, nebo „"našim" anarchistům+neonáckům, co se spolu jdou mydlit na 1.máje“, měli bychom proti ruským motorkářům postupovat stejně.

Ing. Jan Zahradil

  • ODS
  • Řekněme NE evropské federaci!
  • europoslanec

„Je zcela v logice věci postupovat stejně vůči ruskému motorkářskému gangu, co se sem jede předvádět. Žádné ohrožení svobody v tom není. Pouze minimalizace ohrožení našich občanů,“ dodal Zahradil.

Tem jinak na Facebooku celou sobotu přijímal gratulace za třetí místo v anketě „Zelená perla“ při „Ropákovi roku“. V podstatě byl ale „stříbrný“, protože první dvě místa připadla prezidentu Zemanovi.

Z Facebooku Jana Zahradila:

Jestli přijímáme preventivní bezpečnostní opatření proti britským fotbalovým hooligans, co se sem jedou porvat, skandinávským studentům, co se sem jedou ožrat nebo "našim" anarchistům+neonáckům, co se spolu jdou mydlit na 1.máje, tak je zcela v logice věci postupovat stejně vůči ruskému motorkářskému gangu, co se sem jede předvádět. Žádné ohrožení svobody v tom není. Pouze minimalizace ohrožení našich občanů.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…