Samci, vítejte. Starší ženy v Rakousku si prý vydržují běžence na sex. A šíří se to

29.07.2017 17:56

Uprchlíci v Evropě vzbuzují vedle strachu a lítosti také chlípné touhy. Aspoň to tvrdí ve svém článku s odkazem na další média server Wienerin. Mladí uprchlíci mužského pohlaví jsou „vydržováni“ postaršími rakouskými ženami.

Samci, vítejte. Starší ženy v Rakousku si prý vydržují běžence na sex. A šíří se to
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Přes dva tisíce uprchlíků, co musely opustit vysídlovanou calaiskou džungli, se usadily v desátém pařížském okrsku kolem stanice metra Stalingrad

Není tajemstvím, že bohaté ženy ze západoevropských zemí běžně jezdí na africký kontinent, kde jsou jim po dobu jejich „dovolené“ k dispozici zdejší mladí. Jak ovšem nasvědčuje např. reportáž magazínu Biber, masivní migrační vlna tento fenomén přenesla na starý kontinent. Minimálně rakouské ženy se tak nemusí za erotickým dobrodružstvím táhnout přes půl světa a mohou dát svým chlípným touhám průchod přímo ve svých ložnicích.

Magazín Biber zmapoval několik případů, kdy postarší rakouské ženy u sebe nastálo ubytovaly uprchlíky, kterým poskytují ubytování i peníze. Není to ovšem „zadarmo“. Od mladých uprchlíků mužského pohlaví za to žádají sexuální služby a projevování náklonnosti. „Chce ode mě sex čtyřikrát denně. Jsem pro ni jen sexuální nástroj, nic víc a nic míň,“ říká uprchlík jménem Hasan, kterému starší rakouská žena zajišťuje za jeho sexuální služby pohodlný život.

Celý text v němčině je ZDE.

Hasan si to plně uvědomuje a nehodlá na svém postavení nic měnit. Už si příliš zvykl na to, že nemusí pracovat a za ubytování a jídlo platí svým tělem. Navíc má, na rozdíl od většiny svých méně šťastných kolegů, zajištěn i pravidelný sex. Minimálně Hasan tak s největší pravděpodobností nespáchá žádný sexuální delikt, kterým je mnoho migrantů nechvalně proslulých. Oboustranné spokojenosti se nediví ani šéf organizace Männergesundheitszentrum Manfred Buchner.

„Pro mužské uprchlíky je to vlastně báječná závislost. Nikoli pouze psychická, ale i materiální. Mnozí z nich čelí tomu, že skončí na ulici,“ říká Buchner. Prezident rakouské Federace psychoterapie Peter Stippl je však kritičtější. „Ti muži jsou materiálně zajištěni a nikdo je neznásilňuje. Ale přesto jde o zneužívání. Jako ve všech případech, kdy je špatná situace jedné strany zneužívána pro sexuální uspokojení druhé, tedy bohaté strany. Mladí uprchlíci se tak vzdávají své svobody.“

Mladí uprchlíci se setkávají s postarším movitými Rakušankami v několika konkrétních barech. Obě strany dobře vědí, že se tam mohou potkat a uzavřít společný „obchod“. Podle novinářky Melisy Erkurt je však obtížně přimět jednu či druhou stranu, aby o těchto záležitostech promluvily. Nicméně i bez pozornosti médií a příslušných úřadů „vydržování“ si mladých uprchlíků bude s největší pravděpodobností fungovat dál. Kde je poptávka, tam je i nabídka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: pro

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…