Šéf SPOZ parafrázoval Masaryka: Zvítězíme, ale dá to fušku

23.03.2013 19:37

Novým předsedou Strany práv občanů – Zemanovci byl zvolen Zdeněk Štengl. Během svého projevu poukázal i na slova T. G. Masaryka. Očekává prý vítězství SPOZ v příštích volbách.

Šéf SPOZ parafrázoval Masaryka: Zvítězíme, ale dá to fušku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Do čela SPOZ byl zvolen Zdeněk Štengl

"Určitě zvítězíme, ale dá to fušku," prohlásil na sjezdu Zdeněk Štengl. Úspěch v parlamentních a komunálních volbách je podle něj nesmírně důležitý. Vyzval tak k hledání osobností i mimo stranické řady.

Na sjezdu se objevil i prezident Miloš Zeman. Jeho Štengl přirovnal k papeži. "My také jsme pouhými apoštoly, kteří neseme myšlenky dál," dodal.

Vyjádřil se i k Zemanovu proslovu na sjezdu ČSSD, kde sociálním demokratům popřál, aby zvítězili ve volbách – čímž zemanovce odsunul na druhou kolej. Podle nového šéfa strany tomu tak ale není. "Myšlenky Miloše Zemana jsou žulovým kamenem nás a občanů," ujišťoval.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…