Senátor Dryml si to vyřizuje s hejtmanem z ČSSD, svým nepřítelem

11.10.2012 12:23

ČSSD může v krajských volbách oslabit případný úspěch strany Miloše Zemana SPOZ nebo strany Jiřího Paroubka NS-LEV 21. Senátor Vladimír Dryml, kterého podporuje právě SPOZ, k tomu poznamenává, že ČSSD volí i před krajskými volbami klasickou taktiku očerňování konkurence. Dokladem má být např. ostře laděný rozhovor královéhradeckého hejtmana Lubomíra France (ČSSD) pro regionální deník.

Senátor Dryml si to vyřizuje s hejtmanem z ČSSD, svým nepřítelem
Foto: Repro Foto: ČT24
Popisek: Senátor Vladimír Dryml v pořadu Otázky Václava Moravce Speciál z Královéhradeckého kraje

Senátor Vladimír Dryml, kteří otevřeně kritzuje současné vedení ČSSD za údajné zametání kauzy Davida Ratha a s tím spojených problémů pod koberec, bere s nadhledem útoky, kterými mu ČSSD snahy o případné očištění politiky vrací. Všímá si přitom rozhovoru, který regionálnímu deníku v Královéhradeckém kraji poskytl hejtman Lubomír Franc (ČSSD). Prakticky každá hejtmanova odpověď byla namířena proti Drymlovi.

Někdejší předsedové jsou zlí odpadlíci

„Pokud současný hejtman Královéhradecka využil svůj prostor pro voliče v médiích, aby jim sdělil, ať mě nevolí, nechává mě to chladným, je zcela evidentní, že se chtěl jenom vyhnout otázkám, jak za poslední 4 roky přišel k nové vile“, bere senátor Dryml článek o jeho pomlouvání s nadhledem.

Hejtman v rozhovoru pro regionální deník přirovnal Drymlovy názory k těm, které lze zaslechnout v podnicích čtvrté cenové kategorie. Mohl tím ale urazit i některé voliče ČSSD, kteří kvůli svým finančním možnostem navštěvují právě tato zařízení.

Senátor připomíná, že ČSSD volí stále stejnou taktiku, napřed pod vedením Jiřího Paroubka očerňovala SPOZ Miloše Zemana a po Paroubkově odchodu přibyl mezi kritizované i on sám. Sociální demokracie se podle Drymla snaží touto cestou odvést pozornost od problémů s vlastním financováním. V parlamentních volbách se strana notně zadlužila a podle Drymla je dobré vědět, že jí její hejtmané měli pomoci s nápravou situace.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: mp

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…