Sex v ministerské pracovně je nejlepší, píše Kovářová

31.10.2010 20:50

Bývalá ministryně obrany Daniela Kovářová ráda píše o erotice a sexu. Její kniha Láskyplné povídky musela být kvůli velkému zájmu ještě dotištěna. Teď Kovářová přichází s erotikou z ministerského prostředí.

Sex v ministerské pracovně je nejlepší, píše Kovářová

"Můj flirt s politikou" vyjde na konci listopadu a Kovářová v něm radí ministryním v sexu. "Každá ministryně má sexuální život. To, s kým žije, kamarádí se, relaxuje a s kým se miluje, je zásadně určující pro její pracovní výkon," píše se v knize podle serveru Blesk.cz.

Svým nástupkyním v úřadech prý Kovářová radí, aby v zájmu vlastního zdraví a zářné budoucnosti země činnosti tohoto typu plánovaly a do svého denního programu je zařazovaly pravidelně.

Nejlepší je ministerská kancelář

Kovářová v knize vyzdvihuje ministerskou kancelář coby skvělé místo pro sex. "V případech akutní potřeby lze více než doporučit ministerskou kancelář, která bývá pro tento účel jako stvořená (vybavená stabilními křesly a příjemnými sedačkami, větším prostorem k realizaci akrobatických poloh a zámkem umožňujícím zamknout zevnitř). A vedlejší dveře obvykle vedou do koupelny."

V případě nutnosti může prý dveře hlídat i ztepilý bodyguard. Stejný, kterého ministryně následně využije k asistenci při nákupu prádla nebo při zapínání plesových šatů.

Když spát s podřízeným, tak rovnou se všemi

Kovářová zdůrazňuje, že si sexem není možné vynucovat plnění pracovních povinností, a že je velmi dobrá zásada "co je v domě, není pro mě". Když už si ale ministryně s podřízenými začne, měla by prý spát se všemi. To aby nebyla obviněna z bossingu.

Před takovým sexem je podle ní vhodné vyžádat si závazek mlčenlivosti a informovaný souhlas se vzdáním se všech budoucích nároků. Písemně.

Čtěte:

Ministryně vydala knihu prošpikovanou erotikou

Erotické povídky ministryně Kovářové jdou na dračku. Musel být dotisk

Foto: vlada.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…