Šílené, co média a policie předvádějí po každém útoku. Zapírání, manipulace, neštítí se ničeho. Expertka už objevila mustr, podle kterého postupují

11.03.2017 18:31

Katie Hopkinsová v komentáři pro server Mail Online nechápavě kroutí hlavou nad tím, jak Evropa reaguje na hrůzné útoky agresorů se sekyrami či mačetami v rukou. Policie zpravidla okamžitě přispěchá s ujištěním, že zaručeně nešlo o teroristický útok. Politici se zkrátka snaží lidi přesvědčit také o tom, že za teroristickými útoky nestojí fanatičtí muslimové. Aby o tom své občany přesvědčili, neváhají prý šíleně plýtvat zdroji.

Šílené, co média a policie předvádějí po každém útoku. Zapírání, manipulace, neštítí se ničeho. Expertka už objevila mustr, podle kterého postupují
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Velké Británie

Když v Evropě dojde k teroristickému útoku, tu mačetou, tu nožem, tu sekerou, zpravidla následuje policejní ujištění, že nešlo o teroristický útok. „A jakoby nás kdosi chtěl krmit den co den pravidelnou sladkou dávkou multikulturalismu, jsme ujišťováni, že ať už přišel útočník odkudkoli, tak to není muslimská země,“ píše autorka.

Názorně to ukázal např. útok agresora, který se sekyrou v ruce řádil na nádraží v Düsseldorfu. Německá média téměř okamžitě informovala o tom, že jde o muže jugoslávského původu. Hopkinsová připomíná že Jugoslávie jako stát už dlouho neexistuje a považuje počínání německých médií za klasický zastírací manévr.

Celý článek v angličtině naleznete zde

K dovršení všeho se nakonec ukázalo, že útočník se jmenuje Fatmir H., který takřka jistě pochází z muslimského Kosova. „Hmm,“ poznamenává k tomu dáma ironicky. Když to vyšlo najevo, média nás alespoň ujišťovala, že útočník nebyl žádný terorista, nýbrž psychicky narušený muž. A když už by to nebyl psychicky narušený muž, tak se zpravidla dozvíme alespoň to, že útočník byl vlk-samotář.

Hopkinsová má za to, že se lidé už učí číst mezi řádky. Když např. ve zprávách o nějakém útoku nenajdeme zmínku o zemi původu útočníka, můžeme si být takřka jistí, že pochází z některé ze zemí, jejímž obyvatelům zakázal 45. prezident USA vstup na půdu Spojených států. Jeho zákaz posléze zrušil soud, ale Trump brzy připravil nový dekret.

Jeden z vašich tří sousedů na vás taky může vzít mačetu. Jenže...

Britské ministerstvo vnitra zveřejnila statistiku, podle které za třetinou útoků stojí lidé bílé pleti. Z toho lze podle autorky dovodit, že by takovým útočníkem mohl být i jeden z vašich tří sousedů. Jeden z trojice vašich sousedů odvedle by na vás také mohl vzít mačetu či sekyru. Z téže statistiky lze ovšem dovodit, že dva ze tří útočníků nemají bílou pleť. Hopkinsová k tomu dodává, že jen 10 procent útočníků jiné než bílé pleti spadá do kategorie britských občanů.

Britské ministerstvo vnitra se možná snaží dokázat, že „bílí“ pravicoví radikálové jsou podobně nebezpeční jako teroristé jiné barvy pleti. Současní politici se prý snaží udělat maximum proto, aby i v této oblasti uchovali jakousi „politicky korektní kvótu bílých útočníků“. Bezpečnostní složky prý plýtvají silami na hledání domnělých útočníků v britských klubech, když by opravdové útočníky mohla najít mezi těmi, kteří se snaží proniknout do Velké Británie.

„To je šílené. Šílené plýtvání zdroji jen proto, abychom uchovali politicky korektní kvótu,“ rozčílila se autorka. Za hrozivé považuje i to, že současný establishment tolik upozorňuje na pravicový extremismus, ale jaksi zapomíná na extremismus levicový. Podle Hopkinsové za to vděčíme lobbistickým skupinám, které neuvěřitelně silně působí na vládu. Vliv těchto lobbistů se prý projevuje i ve vysílání BBC.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…