Silný výkřik Hřebejka v den voleb: Mluvit s druhou stranou? S nimi se mluvit nedá a ani nemá. Musíme se bránit, jinak nás zničí!

06.10.2018 16:02

Režisér Jan Hřebejk se znovu vyjádřil k české politice a znovu bez servítků. Je toho názoru, že se česká společnost musí bránit lidem, jako jsou Tomio Okamura (SPD), premiér Andrej Babiš (ANO) nebo poslanec ODS Václav Klaus mladší. Pokud se těmto lidem nebudeme bránit, mohou nás podle Hřebejka zničit.

Silný výkřik Hřebejka v den voleb: Mluvit s druhou stranou? S nimi se mluvit nedá a ani nemá. Musíme se bránit, jinak nás zničí!
Foto: Facebook
Popisek: Režisér Hřebejk protestuje proti Zdeňku Ondráčkovi

Komunální volby a první kolo voleb senátních skončily. Po volbách se zpravidla říkává, že si spolu politici musí sednout a musí jednat. Mluvit by spolu měli i čeští občané, kteří spolu v politických otázkách nesouhlasí, aby se neprohlubovala propast, která se ukázala v posledních prezidentských volbách. Prezident Miloš Zeman sice vyhrál nad profesorem Jiřím Drahošem, takže si po zásluze připsal druhé vítězsví v prezidentské volbě, ale vyhrál jen těsně. To dokazuje, že je společnost skutečně rozdělená.

Rezisér Jan Hřebejk však nesouhlasí s tím, že by se lidé měli pokoušet spolu mluvit. Je naopak toho názoru, že se „fašounům“ typu Tomia Okamury (SPD), premiéra Babiše (ANO) nebo poslance ODS Václava Klause mladšího musíme bránit.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

„Nechci být skeptický příliš. Ale není dnes hlavním úkolem ‚mluvit s druhou stranou‘, s voliči Zemana, Okamury, komunistů.. sympatizanty Babiše, Klause jr, Czechxitu. S nimi se mluvit nedá a ani nemá. My se musíme bránit! Jinak nás ti rasisti, komouši, autoritáři a fašouni zničí,“ varoval režisér na sociální síti twitter.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…