Šincl odpovídal čtenářům: Jsem z rázovitého kraje, kde bychom Babišovi řekli...

22.06.2015 20:27

Z PROFILŮ Poslanec Ladislav Šincl odpověděl na několik dotazů čtenářů serveru ParlamentníListy.cz. Pochvaloval si například, že není zaměstnancem Andreje Babiše, a nemusí ho tedy poslouchat, neboť šéf státní kasy nechodí ani na jednání rozpočtového výboru. S Babišem prý nemá zájem mluvit, neboť by se asi vyjádřil dost ostře, jak je v Moravskoslezském rázovitém kraji zvykem, pokud někdo uráží vaši rodinu.

Šincl odpovídal čtenářům: Jsem z rázovitého kraje, kde bychom Babišovi řekli...
Foto: Martin Šťastný
Popisek: Andrej Babiš

„S panem A. Babišem se nemám chuť potkávat, protože bezdůvodně napadl mne a mou rodinu svými lživými informacemi. Mám na to celou řadu písemných důkazů, že pan A. Babiš lhal. Všechny tyto důkazy jsem předal dnes České televizi a také jsem je zaslal i do redakce ParlamentníchListů.cz. Nemám chuť poslouchat jeho další urážky a lži, jako například v sobotním deníku Právo, musel bych se pak zachovat jinak než doposud. Tak jak je v našem rázovitém kraji zvykem, když někdo lže a uráží rodinu,“ odpověděl čtenáři, jenž se tázal, proč se ministru financí vyhýbá.

Zdůraznil také, že jako poslanec má právo pokládat ministrům vlády otázky a také očekává, že se mu na ně dostane odpovědi. Vzhledem k tomu, že není zaměstnancem Andreje Babiše v Agrofertu, nemusí se k němu chovat jako k šéfovi.

Další odpovědi poslance najdete zde

Mrzí ho prý, že si o tom lidé musejí číst v novinách, stejně tak ho mrzí, že média zmiňují i rakovinu, ze které se léčil a byl to prý mnohem tvrdší boj než s Babišem. Na vyvrácení lží šéfa hnutí ANO, Agrofertu a Ministerstva financí totiž stačí jen písemné důkazy, které má k dispozici. Pokud jde o jeho pozměňovací návrh z oblasti pojišťovnictví, poslanec znovu připomněl, že se dočkal i podpory od člena bankovní rady České národní banky.

Čtenáři vystupujícímu pod označením mochito odpověděl, že Andrej Babiš sice sliboval, že změní politiku, ale lhaní podle Šincla rozhodně není nejlepší cestou. Tato kauza prý naopak ukázala, kdo je vlastně Babiš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…