Škárka je první politický vězeň, píše Vaše Věc

14.04.2012 18:27

Podle serveru předsedy NS-LEV 21 Jiřího Paroubka je Jaroslav Škárka politickým vězněm. Autor uvádí, že sedět měl jít Vít Bárta - ten, který uplácel.

Škárka je první politický vězeň, píše Vaše Věc
Foto: Vladimír Škarda
Popisek: Jaroslav Škárka u soudu s Vítem Bártou

"V očích laické veřejnosti se z poslance Jaroslava Škárky stává politický vězeň. Evropská a světová média jistě tento výsledek zaznamenají. Trapné parlamentní divadlo v režii vládní (panské) koalice tedy pokračuje... " komentuje Přemysl Votava.

Nejsme právní stát

Podle něj se tímto procesem jen prodloužila vládní agónie, kdy se objevuje jedna korupční aféra za druhou. "České veřejnosti jsou pravidelně tiskem i těmito pravicovými politiky servírované soudní causy z Ruska, Ukrajiny, Číny či z Kuby. Zde nešetříme výrazy, že v těchto zemích probíhají politické procesy. Ve veřejnosti je takto, zcela záměrně, vyvolávána nenávist či nedůvěra k těmto zemím," tvrdí Votava.

Komentátor si však myslí, že Česká republika má nyní svůj vlastní politický proces. "Oběť, tedy oznamovatel úplatku, se stala viníkem. Poslanec Škárka dostal tříletý nepodmíněný trest. Ten, kdo uplácel, vyklouzl s podmínkou. To je výsledek soudu v České republice. To je také signál k veřejnosti, že Česká republika již není právním státem," píše se na webu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ukazoval s Černochovou „zákaz Slovákům“, teď se Naď chlubí národním dresem. Lidé mu napsali své

4:46 Ukazoval s Černochovou „zákaz Slovákům“, teď se Naď chlubí národním dresem. Lidé mu napsali své

„Fotit se s cedulkou ‚Slovákům vstup zakázán‘ a potom se předvádět ve slovenském dresu může jen čist…