Škárka zachránil vládu. Bárta se diví

05.09.2012 22:15

Jaroslav Škárka (nezařazený) se stal zachráncem. Ve středu totiž podpořil vládní návrh na zákon o důchodovém pojištění. Naopak poslanec ODS Marek Benda byl proti a Jan Vidím (ODS) se zdržel. Vít Bárta (VV) se podivuje, proč Škárka vládu zachránil.

Škárka zachránil vládu. Bárta se diví
Foto: Vladimír Škarda
Popisek: Jaroslav Škárka u soudu s Vítem Bártou

„Už není potřeba ptát se, kdo drží vládu Petra Nečase nad vodou, ale proč. Karty se odkryly už při hlasování zákona o důchodovém pojištění,“ uvedly Eurozprávy vyjádření Víta Bárty (VV). Ten prý chápe, že nezařazený Michal Doktor pro zmiňovaný zákon hlasoval, poněvadž pro Bártu je to „muž, jehož ideálům se dá v zásadě věřit, koneckonců nechal si jimi polepit svůj předvolební vůz“.

Návrh podpořil ale také Bártův spolustraník Milan Šťovíček. Prohlásil už s předstihem, že s vládou bude hlasovat, dokud neschválí zákon o neprolomení těžebních limitů. 

Ten nejdůležitější hlas pak vládě poskytl již uvedený bývalý člen VV Jaroslav Škárka.

„Poslední klíčový hlas patřil Škárkovi. Je s podivem, že poslanec koketující s Paroubkovými národními socialisty, kteří však všichni jako jeden muž hlasovali proti snížení důchodů, zvedl pro zákon ruku. Škárka spolu s kmotrem Jurečkem jsou ti, kteří drží Nečasovu vládu při životě. Věci veřejné budou analyzovat všechna hlasování, aby se vidělo kdo a proč,“ slíbil závěrem Bárta.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ahe

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…