Slávku, kde jsi? Bohuslav Sobotka vystopován novináři

25.03.2019 8:54

Expremiér Bohuslav Sobotka je přesně rok z politiky pryč. Neposkytuje žádné rozhovory, aktivní není ani na sociálních sítích, a nikde ani veřejně nevystupuje. MF Dnes se tak pokusila zmapovat u jeho přátel, kde se nyní nachází a co dělá.

Slávku, kde jsi? Bohuslav Sobotka vystopován novináři
Foto: ReproFoto: TV Prima
Popisek: Bývalý premiér Bohuslav Sobotka v pořadu Partie TV Prima.

Mlčení Bohuslava Sobotky je prý záměrné. Nechce nikomu škodit, ani řešit politiku. Členem sociální demokracie však zůstal, nechtěl ale ani kandidovat v komunálních volbách. Jeden z expremiérových známých pak podotkl, že se Sobotka pochvalně vyjadřuje o Pirátech. Ti mají podle něj zajímavé nápady a entuziasmus. 

Anketa

Pro koho byste hlasovali ve 2. kole prezidentských voleb na Slovensku?

hlasovalo: 10456 lidí

Většinu času podle všeho Sobotka tráví v Praze, i když vlastní byt ve Vyškově. „Sem tam si napíšeme, sem tam se potkáme. Má se dobře. Dvakrát mě navštívil u nás na obci. Věnuje se svým synům, cestuje,“ napsal MF Dnes Roman Hanák v SMS ohledně Sobotky. Hanák býval jeho poslaneckým asistentem. 

Podle všeho je dnes Sobotka finančním konzultantem a pracuje mimo jiné pro společnost BTL Medical Technologies. „Působí odpočinutě, klidně, nabírá síly,“ poznamenávají jeho přátelé. 

 

reklama

autor: vef

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

20:25 Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

Vystoupení Danuše Nerudové v superdebatě lídrů kandidátek do eurovoleb jako „historický debakl“ zhod…