Slovenka se vymočila na Korán a pak ho spálila. A už jí vyhrožují paragrafy o hanobení

12.02.2017 7:18

Na sociální síti se objevilo video, na kterém mladá Slovenka pod slovenskou vlajkou roztrhá, pomočí a poté spálí svatou knihu muslimů Korán. Informoval o tom server Novinky.cz s tím, že pálení Koránu považují muslimové za neodpustitelný hřích.

Slovenka se vymočila na Korán a pak ho spálila. A už jí vyhrožují paragrafy o hanobení
Foto: Hans Štembera
Popisek: Slovensko

Expertka na trestní právo Lucia Kurilovská v televizi Joj řekla, že Slovenka mohla spáchat hned několik trestných činů. Jde o hanobení rasy, národa a přesvědčení a podněcování k národnostní, rasové a etnické nenávisti.

Celý text je ZDE.

Jak server upozornil, podle některých informací se Slovenka momentálně zdržuje ve Finsku a je na ni podáno několik trestních oznámení. „To mě nezastaví. Odkazuji všem, i policistům, nikdo mě nezastaví,“ uvedla na videu. „Co se týče islámu. Jsou to pro mě paraziti,“ řekla žena na videu.

Podle serveru se kopie videa na internetu nezadržitelně šíří. Řada cizinců upozornila, že aktivity této dívky jsou přímo spojovány se Slovenskem a postojem Slováků k muslimům. „V čase terorismu může tato provokace vážně ohrozit bezpečnost Slovenska,“ konstatovala televize Joj.

K celému případu se krátce vyjádřil protiislámský aktivista Martin Konvička. „Pochcaný kus MAKULATURY ohrožuje zemi, která není s nikým ve válce, nesousedí s nepřáteli, je členem ‚mocného‘ NATO... A jistě má berňák, který od lidí vybírá peníze na ‚plnění funkcí státu‘,“ napsal Konvička.

Celý text příspěvku Martina Konvičky na jeho facebookovém profilu:

Stav takzvaného západu, začátek 21. století:

pochcaný kus MAKULATURY ohrožuje zemi, která není s nikým ve válce, nesousedí s nepřáteli, je členem "mocného" NATO ... a jistě má berňák, který od lidí vybírá peníze na "plnění funkcí státu".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …