Smutné prozření. První genderově neutrální člověk v USA si to po letech rozmyslel, chce být zase muž

17.03.2019 11:22

O další kuriozitu v šílenství kolem genderu se postarala první genderově neutrální osoba v USA, kterou byl pětapadesátiletý muž Jamie Shupe. Z počátku jako transgender aktivista napadal slovně kohokoliv, kdo jeho identitu zpochybňoval. Nyní však obviňuje soudy, lékaře, terapeuty i LGBT komunitu z toho, že ho nechali právně se stát ženou a pak osobou genderově nevyhraněnou. Změnil totiž názor, cítí se už být mužem.

Smutné prozření. První genderově neutrální člověk v USA si to po letech rozmyslel, chce být zase muž
Foto: pixabay.com
Popisek: Registrované partnerství - ilustrační foto

„Mám štěstí. I přesto, že jsem byl ve vleku trasngenderismu šest let, moje tělo není zničené. To většina lidí po změnách genderu říct nemůže,“ napsal Jamie Shupe pro The Daily Signal.

Shupe se přitom začal identifikovat jako žena do takové míry, že zdravotní sestře s pokročilou kvalifikací vyhrožoval, že pokud mu nepředepíše ženské hormony, koupí si je na internetu. Nakonec recept na vytoužený estrogen skutečně dostal. „Po službě v armádě jsem měl chronickou posttraumatickou stresovou poruchu. Všichni doktoři se na tom shodli, ona to ale ignorovala,“ stěžuje si nyní na zdravotní sestru válečný veterán Shupe.

Dále vysvětluje, že transgender komunita mu vnutila představu, že po braní hormonů a operaci, kterou nakonec nepodstoupil, bude skutečnou ženou. „Je to fantazie, kterou jsem ‚koupil‘. Biologické pohlaví je ale nezměnitelné,“ říká dnes Shupe, podle kterého jsou transsexuální ženy buď homosexuální muži, nebo muži, které přitahuje představa jich jako žen - transvestité. On prý spadá do druhé kategorie.

Právě Shupe byl tím, kdo před dvěma lety v Oregonu prosadil uvádění třetího pohlaví na občanských či řidičských průkazech. A to poté, co zjistil, že ženská identita ho neuspokojuje. Došel proto za doktory, že chce být prohlášen za nebinární osobu. „Poté, co do mě napumpovali hormony odpovídající dvaceti dávkám antikoncepce denně, to schválili, aby zakryli vlastní omyl,“ říká dnes Shupe směrem k doktorům a soudům, kde řešil údaj o pohlaví v osobních dokladech. Když měl v kolonce „pohlaví“ písmenko X, stal se prý v LGBT komunitě celebritou.

Původní zdroj ZDE

Shupemu vadí, že mu soudce, lékaři i terapeuti věřili jeho pocity. „Na internetu se můžete dočíst, že pohlaví je nezměnitelné. Když vám ale doktor napíše doporučení, ve kterém píše, že jste se narodil do špatného těla, poškodí vás to a zmate,“ stěžuje si muž s tím, že jej měli poslat na terapii a léčit ho. Dnes se proti transgender aktivistům výrazně vymezuje a popírá, že by vůbec mohli nebinární lidé existovat. „Jsou jen zmatení,“ tvrdí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…