Sobotkovci, babišovci i zahradilovci pracují pro říšské elity, píše Petr Hájek a rozebírá švýcarské referendum

12.02.2014 11:25

Šéfredaktor serveru Protiproud Petr Hájek ve svém článku okomentoval „hysterickou" reakci evropských elit a jejich médií nad výsledkem švýcarského referenda, ve kterém obyvatelé schválili záměr zákona na omezení imigrace. Podle Hájka bude jeho výsledkem pouze to, že se vlk nažere - a koza zůstane celá. Ale mohlo by to prý ovlivnit výsledky voleb do europarlamentu.

Sobotkovci, babišovci i zahradilovci pracují pro říšské elity, píše Petr Hájek a rozebírá švýcarské referendum
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vicekancléř prezidenta republiky Petr Hájek

Ačkoli Švýcarsko oficiálně není součástí EU, je podle Hájka k evropskému hegemonu hluboce loajální. Výjimky se ovšem najdou, jak potvrzuje výsledek referenda, který prý může ovlivnit i následující eurovolby. Není se tedy prý co divit, že se „vůdcové Říše" znepokojili. „Ve vzduchu létají zatím jen slova 'sankce'. O bombardování, humanitárním pochopitelně, nikdo zatím nemluví, takže to asi nebude tak žhavé. Ale namíchne to, jak by ne!" píše autor článku, někdejší vicekancléř prezidenta Václava Klause Petr Hájek.

Celý text Petra Hájka na serveru Protiproud najdete ZDE

Petr Hájek, známý kritik Evropské unie, píše, že „vůdci Říše" zatím dělají vše, co umějí, aby zničili národní a státní identitu svých členů a také odstranili nenáviděnou křesťanskou civilizaci, která jejich státy původně vytvořila, a otevírají dokořán brány především islámskému elementu.

Unie má podle Hájka s referendy bohatou zkušenost a její elity dobře ví, jak nakonec prosadit své zájmy. „Pokud lid nepotvrdí moudrý diktát elit, buď se hlasování opakuje pod cukrem slibů a bičem výhrůžek tak dlouho, až národ přijde k rozumu (Irsko). Nebo se prostě neschválený zákon (Francie, Nizozemí) nazve jinak (Evropská ústava = Lisabonská smlouva) – a už se ke schválení v referendu znovu nedá," píše šéfredaktor Protiproudu.

Pozor! Švýcaři mají doma zbraně

Hájek upozorňuje na jednu věc, a sice že Švýcaři mají podobně jako ve Spojených státech doma zbraně a nenechali se o ně připravit ani v nedávném referendu, kterým je chtěly „pokrokové elity odzbrojit". Mohl by podle něj hrozit konflikt.

Média nás ale podle Hájka současně uklidňují, když podotýkají, že vláda, která s výsledky referenda nesouhlasí, má na uskutečnění jeho záměru tři roky. A kdo prý ví, jak nakonec bude zákon vypadat. „Vlk stínové demokracie se nažere – a koza nastupující totality zůstane celá," glosuje šéfredaktor.

Referendum by mohlo voliče přimět k projevení reálných zájmů. A co na to eurohujeři?

Upozorňuje na jeden problém - zbývají totiž tři měsíce do voleb do Evropského parlamentu. „Nyní by se mohlo stát, že švýcarské referendum krátkodobě motivuje voliče jednotlivých zemí k projevení svých reálných zájmů. Téměř ve všech členských zemích sílí politické strany, které tento zájem reprezentují. Oživení zapomenutých principů politiky by mohlo přinést šokující výsledky," domnívá se Hájek.

A zároveň tak vyzývá veřejnost, aby se voleb do Evropského parlamentu zúčastnila. „A všem eurohujerským partajím, které více či méně zjevně pracují v zájmu říšských elit – sobotkovcům, kalouskovcům, babišovcům a bohužel stále i zahradilovcům – říci jasné 'švýcarské NE'! Co by udělali? Zrušili by pak volby jako 'nespravedlivé'? Možná. Co pak?" ptá se závěrem Petr Hájek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…