Špička penisu... Opravdu silný komentář o Miloši Zemanovi

28.01.2016 12:31

Redaktor Deníku Referendum Petr Bittner dává za pravdu novému lídrovi Strany zelených Matěji Stropnickému, který označil Miloše Zemana za prezidenta slabochů. Bittner se o tom přesvědčil v restauraci Na Rychtě mezi obyvateli Újezdu, kam prezident Zeman zavítal v rámci návštěvy Jihomoravského kraje.

Špička penisu... Opravdu silný komentář o Miloši Zemanovi
Foto: KPR- Hana Brožková
Popisek: Prezident Miloš Zeman navštívil jihomoravský kraj

Bittner na úvod svého komentáře konstatuje, že Zeman je pragmatik staré školy. Opakovaně prý totiž prokazuje unikátní schopnost ujmout se těch, kteří zůstávají vládnoucí garniturou opuštěni. Komentátor upozorňuje, že to od Zemana ale není nijak čistá hra. Prezident údajně probouzí v lidech často to horší, co v nich je: bojí-li se, straší je, jsou-li naštvaní, hledá jim snadné terče.

Své závěry si Bittner potvrdil v újezdské restauraci Na Rychtě, kde se sešlo několik stovek tamních obyvatel na besedu s prezidentem Milošem Zemanem. Bittner, který tam byl rovněž přítomen, uvádí, že půlhodinové vystoupení se neslo v duchu televarieté.

„Zeman hraje na pódiu roli sedícího slepence Miroslava Horníčka, Jiřího Sováka a Jiřiny Bohdalové: vzájemné předporozumění je hluboké, vtípky mívají formu pouhých narážek. Kulturní rasismus ještě nikdy nebyl víc k popukání,“ popsal komentátor průběh besedy.

Bittner dále uvádí, že „král usvědčených lhářů“ Miloš Zeman si k tomuhle „festivalu komunitního lhaní“ přizval na pomoc svého „padawana lži“ Michala Haška, který kdysi vydržel lhát v přímém přenosu nepřetržitě deset minut, čímž se nominoval do Guinessovy knihy rekordů hned vedle muže, který dokázal deset minut točit talířem na špičce penisu. Akce samotná tak prý svým programem připomínala kombinaci předváděcí akce na vysavače a manifestace vojenské připravenosti Korejské lidově demokratické republiky, akorát v o mnoho přátelštějším, obývákovějším duchu.

Celý komentář k přečtení ZDE

Bittner na závěr dává za pravdu novému lídrovi Strany zelených Matěji Stropnickému, který nazval Zemana prezidentem slabochů. Jeho síla a zároveň klíč k jeho pravděpodobnému znovuzvolení však dle komentátora tkví v tom, že zároveň dál zůstává i prezidentem slabých, což následně názorně dokládá odposlechnutým rozhovorem.

„Ti Chaloupkovi to ti je divná famílie. Včera se šel manžel ve tři v noci napít a u nich se ještě svítilo,“ otevírala prý paní v odpoledním autobuse jedoucím ze Sokolnice do Újezda očividně zaběhnuté téma. „To je tím, že chlastají, a bůhví co ještě. Minule na mě málem zavolal policajty. Ale dneska tam bude, taky se přijdou podívat na prezidenta…“ opáčí jí druhá a jejich pohoršení jakoby dle Bittnera ulítlo okýnkem.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…