Stát začne rozdávat peníze a hodnotné ceny! A zrovna kolem voleb

28.08.2017 11:10

Dvanáctkrát budou moci vyhrát Češi milion korun nebo auto SUV s benzinovým motorem a nadstandardním vybavením. Stačí, když se zúčastní účtenkové loterie Ministerstva financí. První výherce dostane vůz v listopadu, píše MF Dnes.

Stát začne rozdávat peníze a hodnotné ceny! A zrovna kolem voleb
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ilustrační foto.

Ministerstvo financí v současné době vypsalo soutěž na dodavatele auta. Nejpozději bude vybrán v polovině září. „Cenový strop je 400 tisíc korun,“ řekla náměstkyně ministra financí Alena Schillerová. „Pokud by ale nějaký dodavatel v této ceně nabídl dražší vůz, protože by to vnímal jako dobrou reklamu, může se stát, že se v Účtenkovce bude soutěžit o ještě cennější vozy,“ uvedla Schillerová. 

Měsíčně si lidé v účtenkové loterii rozdělí 25 tisíc výher, první cenou je pak milion korun, druhou cenou auto. V současné době je podle Finanční správy evidováno 370 milionů účtenek měsíčně, takže by vyhrála každá patnáctistá. Na výhry Ministerstvo financí rozpočtuje 65 milionů korun. Jak dlouho loterie poběží, zatím není stanoveno. 

„Jako člověk aktivně se pohybující v korporátním i politickém marketingu nabízím bezplatnou radu všem politickým stranám. ‚Šetřete své rozpočty do poslední chvíle‘. Neboť nás čeká největší předvolební kampaň, jakou si kdy daňoví poplatníci sami zaplatili. ANO – bude to účtenková loterie s příslibem, že i chudák, který z popelnice místo jídla omylem vytáhl účtenku, může závratně zbohatnout!“ sdělil k tomu na svém facebookovém profilu manažer Petr Viktorýn.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…