Stopy gorily? To jsou kreténi, vztekal se údajně šéf Penty

23.02.2012 18:14

Slovenská Gorila jde společnosti Penta v patách a zůstávají za ní stopy. Tak by se dala shrnout recese, která leží v žaludku vedení zmíněné společnosti a kterou řeší i policie. Černé gorilí šlápoty, se v noci na čtvrtek objevily před sídlem investiční společnosti Penta v centru Prahy. Policie šetří, kdo stopy na zem namaloval.

Stopy gorily? To jsou kreténi, vztekal se údajně šéf Penty
Foto: Facebook
Popisek: Plakát skupiny Kauza Gorila na Facebooku

Stopy vedou do dvou luxusních podniků. Ze sídla společnosti v ulici Na Příkopech šla Gorila Havířskou ulicí, pak kolem Stavovského divadla do Železné ulice. Na Staroměstském náměstí se šlápoty ztrácejí, ale jen na chvíli. První gorilí procházka pokračuje Pařížskou ulicí před luxusní podnik Barock, známý tím, že si v něm dávají dostaveníčko pražští kmotři. Zde končí.

Právě společnost Penta je hlavním aktérem slovenské politické kauzy s názvem Gorila, která je plná odposlechů, korupce a styků politiků se špičkami byznysu.  Recesisté tak chtějí naznačit, že Gorila běsní nejen na Slovensku, ale i u nás, přímo v hlavním městě.

Stopy gorily? Kreténi!

Zatímco však na Slovensku vyhnali lidi z domovů do ulic, v Česku by politici a špičky byznysu rádi zavřeli Gorilu zpátky do klece v zoologické zahradě. Podle serveru Lidovky.cz se na stopy dokonce přijel podívat i samotný šéf Penty Marek Dospiva.

„Stopy gorily... to jsou kreténi,“ vztekal se údajně v Havířské ulici kousek od sídla své společnosti krátce předtím, než zmizel v černé limuzíně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pal

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…