Stropnický má patálii se seriálem na TV Nova. Vyřeší se to následovně...

16.01.2014 7:13

Kandidát hnutí ANO na ministra obrany Martin Stropnický řeší své vystoupení z divadelních a televizních rolí, aby se mohl naplno věnovat politice. Podle informací MF Dnes v televizním seriálu Kriminálka Anděl bude jeho postava, detektiv Tomeček, povýšena. To umožní, aby se ze seriálu vytratil a případně se někdy v budoucnu mohl vrátit.

Stropnický má patálii se seriálem na TV Nova. Vyřeší se to následovně...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Herec Martin Stropnický

Anketa

Kdo by byl lepší premiér?

hlasovalo: 10620 lidí

Martin Stropnický prý v legraci poznamenal, že by jeho postava v Kriminálce Anděl na TV Nova mohla být povýšena do role policejního prezidenta, takže by byli už tři.

„Čtrnáct dnů po mém zvolení mi producent jásavě zavolal, že se konečně bude dělat čtvrtá série a že se všichni hrozně těší. Jenže já jsem najednou nevěděl, jak to řešit,“ vypráví Stropnický.

Nakonec prý na natáčení Kriminálky Anděl přikývnul. Jenže, jak píše MF Dnes, nenatočí všech šestnáct dílů. Se scenáristy se proto řešilo, jak nechat jeho postavu elegantně odejít tak, aby se mohla v budoucnosti opět vrátit. Deník MF Dnes uvádí, že Tomeček bude pravděpodobně povýšen, a tím se vysvětlí, proč už nebude přítomen při vyšetřování. Stropnický předpokládá, že tak natočí pouze pár obrazů.

Podle Stropnického nelze dělat obě věci najednou. Už o víkendu se budoucí ministr obrany symbolicky rozloučil v Divadle na Vinohradech jako Cyrano z Bergeracu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…