Tak už přece jenom? Putinova rakovina opět na scéně. Důkazy i v únicích z Pentagonu

14.04.2023 9:36 | Komentář

Má Putin Rakovinu? A pokud ano, jde o rakovinu slinivky břišní? Nebo rakovinu prostaty? A jak velké má bolesti? Na světlo vyplouvají nové informace o tom, že ruský prezident pravděpodobně je vážně nemocen. Ale prozatím mu to nebrání v práci, protože má k ruce tým lékařských expertů.

Tak už přece jenom? Putinova rakovina opět na scéně. Důkazy i v únicích z Pentagonu
Foto: Repro kremli.ru
Popisek: Ruský prezident Vladimir Putin promlouvá k zasedání rady ministerstva obrany

Německý server Focus přinesl informace o tom, že ruský prezident Vladimir Putin pravděpodobně skutečně trpí rakovinou. „Takže teď už přece jenom?“ zeptal se server Focus. Spekuluje se o tom už dlouho, ale podle serveru Focus jsou k dispozici nové dokumenty, které hovoří o Putinovu onkologickém onemocnění. O této Putinově nemoci se spekuluje nejméně od listopadu 2022, kdy jeden z ruských zdrojů napsal v mailu listu The Sun, že Putin trpí Parkinsonovou chorobou a rakovinou slinivky břišní.

„Mohu potvrdit, že má Parkinsonovu chorobu v počátečním stadiu. Nemoc však postupuje.“ Tuto skutečnost prý „popírá a skrývá všemi možnými prostředky“, pokračoval list. „Putin je pravidelně napumpován těžkými steroidy,“ stálo podle listu The Sun taktéž v e-mailu.

Užívání steroidů považují někteří odborníci za známku toho, že ruský prezident trpí silnými bolestmi. Steroidy jako léky pomáhají například proti rakovině, revmatismu a covidu-19 a zejména jako kortizon mají mnoho pozitivních účinků. Vedlejším účinkem může být nafouklý obličej.

List The Sun spekuloval také o tom, že Putin má rakovinu prostaty.

Britský The Mirror v říjnu 2022 napsal, že Putinovo zdraví slábne. Putin si podle The Mirror stěžoval na bolesti břicha, které se nedařilo utišit. Tato bolest posléze ovlivnila i Putinovo držení těla. I podle The Mirror je bolest následkem onkologického onemocnění.

Politolog Valerij Solovej, bývalý profesor prestižního moskevského Institutu mezinárodních vztahů [MGIMO] podle The Mirror prohlásil, že kdyby Putin rakovinou neonemocněl, válku proti Ukrajině by nerozpoutal. Podle Soloveje má Putin k dispozici špičkový tým odborníků, a může pracovat. Bude moct pracovat takřka do poslední chvíle svého života.

Teď se objevily nové informace, že Putin pravděpodobně skutečně trpí rakovinou.

„Uniklé dokumenty byly určeny vysokým představitelům Pentagonu a zřejmě potvrzují, že Vladimir Putin má rakovinu. Ruský prezident prý z tohoto důvodu 5. března podstoupil chemoterapii,“ napsal server.

Připomíná, že chemoterapie je jedním z běžných typů léčby nádorových onemocnění. Podávají se při ní látky, které brzdí růst nádorů, ale současně mívají negativní vliv na celkový zdravotní stav léčeného, protože brzdí obnovu červených krvinek, obnovu kožních buněk, a tak podobně.

Michael Ehlers, odborník na řeč těla, uvedl pro německý Focus, že pro to, že Putin opravdu trpí bolestmi svědčí i jeho řeč těla. Putin občas mhouří oči, křiví tvář a právě to jsou podle odborníka známky ataků bolesti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

odborník na řeč těla, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusevipera , 14.04.2023 11:49:04
by to měl dát dokupy z džamilou

|  5 |  0

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…