Teď na Fialu! Dan Landa radši bude v base. Silná hrozba

08.11.2021 14:04 | Ze sítí

Zpěvák Daniel Landa se před několika dny obul do ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (ANO). Ani nyní však není příliš optimistický, ale přesto si přeje, aby už nemuselo dojít k odporu. Ale raději podle svých slov bude sedět v base, než aby se dočkal omezování svobodných lidí jako v Austrálii.

Teď na Fialu! Dan Landa radši bude v base. Silná hrozba
Foto: Repro Facebook
Popisek: Daniel Landa požaduje omluvu

Na dotaz serveru Mesicnikmy.cz, zda čeká od nové povolební garnitury nějaký posun k lepšímu, odpověděl, že neví. „Covidismus přece není český vynález, ten diktát přichází zvenčí. A nezdá se mi, že by vítězné strany byly na protinárodních strukturách nezávislé,“ podotkl Landa.

„Takže nás přece jenom čeká odpor?“ zeptal se následně redaktor. „Přeji si, aby k němu nemuselo dojít. Totiž představa, že to u nás bude vypadat jako v Austrálii, kde svobodné lidi bijí hlava nehlava, je pro mne nepřijatelná. To raději budu sedět v base nebo padnu v boji, než abych něčemu takovému pasivně přihlížel,“ dodal Landa.

Ten před nedávnem vyzval lidi, aby nesdělovali svůj zdravotní stav, tedy hlavně zda jsou očkovaní, nebo ne. A narážel také na obviňování neočkovaných od prezidenta ČLK Kubka a ministra Vojtěcha. „Požadujeme omluvu za jeho lživé výroky,“ řekl a mluvil také o šmejdech, kteří oprášili kabáty.

Anketa

Věříte, že Fialova vláda bude dobře hájit naše národní zájmy?

2%
96%
hlasovalo: 47383 lidí
„Máme tu pandemii nenávisti a lží. Dejme si pozor, co se na nás valí. Na nás, na všechny. Očkovaný, nebo neočkovaný. Nenechme se hlavně rozdělit,“ vyzývá zpěvák a hudební skladatel. „Průser máme totiž všichni. A to ne kvůli viru, ale kvůli lžím a protiústavním nařízením,“ dodal.

Upozornil, že vyžadovat informace o zdravotním stavu je protiprávní, a vyzval, aby svůj zdravotní stav nezveřejňoval nikdo, ať je očkovaný, nebo ne, protože to je jeho právo.

Landa si také všiml, jak se známé osobnosti čím dál více vyjadřují k neočkovaným nenávistně. „Zdá se, že nenávist mezi dvěma skupinami se pěstuje záměrně. Doktor Kubek řekl, že slušní lidé jsou oběťmi neočkovaných. Novinář Etzler lituje toho, že neočkovaní neumírají dost rychle. A ministr Vojtěch si vypůjčil nový narativ ze sousedních zemí a vyhlásil na dnešní tiskové konferenci pandemii neočkovaných,“ přidal příklady. Landa ironicky poznamenal, že na neočkované bude shozena i vina za prázdné peněženky. „Hon může začít a prohnaní šmejdi opráší kabáty ochránců,“ řekl.

Připomenul, že advokátka Jana Zwyrtek-Hamplová už na ministra Vojtěcha podává trestní oznámení. „Požadujeme omluvu za jeho lživé výroky. A pozor, vážení. Kdo seje vítr, sklízí bouři,“ rozloučil se Daniel Landa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID-19

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…