Teď už to půjde, věří v ČSSD. Strana prý novým logem ukázala sílu

01.07.2017 6:58

Nový volební lídr ČSSD Lubomír Zaorálek se snaží, aby jeho strana vstala z mrtvých a pokusila se získat přízeň voličů v následujících parlamentních volbách. V současné době se sociální demokraté potácejí na úrovni třetího a čtvrtého místa s preferencemi kolem 10 procent. Píše o tom MF Dnes.

Teď už to půjde, věří v ČSSD. Strana prý novým logem ukázala sílu
Foto: ReproFoto: TV Prima
Popisek: Lubomír Zaorálek v Partii.

Jak uvádí sociolog Jan Herzmann, nyní je velmi důležité, aby si lidé na nového lídra sociálních demokratů co nejrychleji zvykli. Silný lídr je totiž pro české voliče prý naprosto zásadním faktorem při rozhodování. 

Zaorálek se tak včera sešel s volebními lídry, aby jim ukázal sílu – představil nové logo i novou podobu kampaně. Ostatním se prý jeho plán líbil. „Teď už to půjde,“ rezonoval pocit ve stranících. Jenže, jak podotýká MF Dnes, takových situací už bylo od březnového sjezdu několik. 

Jak uvádějí oslovení odborníci, Zaorálek rozhodně nemá lehkou pozici, ale vytáhnout stranu k dvaceti procentům se mu může povést. Ať již odlákáním části voličů komunistů, přesvědčením voličů, že s hnutím ANO vede boj za levici proti pravici či vůbec přesvědčením, aby lidé k volbám šli.

Zaorálek se zároveň snaží díky konkrétním kauzám získat pozornost na svou stranu. Upozorňuje na staré kauzy, ať již kolem bytů v pražské Písnici, kde kritizuje Andreje Babiše, či kolem OKD. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…