Telička chystá velkou akci k odstranění prezidenta Zemana: Táhne nás na východ

17.10.2017 22:05

Pavel Telička toho má dost. Serveru iHNed.cz oznámil, že už má dost toho, jak nás prezident Miloš Zeman táhne na východ. Rozhodl se proto prezidentu Zemanovi postavit. A nejen proti němu.

Telička chystá velkou akci k odstranění prezidenta Zemana: Táhne nás na východ
Foto: Hans Štembera
Popisek: Europoslanec Pavel Telička

Místopředseda Evropského parlamentu Pavel Telička se nedávno rozešel s Andrejem Babišem a jeho hnutím ANO, za které kandidoval do Evropského parlamentu. Ani trochu se mu totiž nelíbí, jak vstřícně se staví Babiš k prezidentovi Miloši Zemanovi. Českého prezidenta považuje Telička za nebezpečného už tím, jak se vyjadřuje o Rusku. Snad poslední kapkou bylo Zemanovo vystoupení na Radě Evropy, kde Zeman uznal ruskou anexi ukrajinského Krymu.

„Velmi intenzivně se budu věnovat prezidentské volbě. Doufám, že nás takových bude hodně,“ napsal Telička ve svém porozchodovém politickém „manifestu“, který jako první publikuje iHNed.cz. Bude-li třeba, hodlá v této věci Telička spolupracovat třeba i s PR agenturami. Za silného a zajímavého protikandidáta označuje např. Jiřího Drahoše, jenž dnes úřaduje v bývalé Teličkově kanceláři v Praze.

Stranou jeho pozornosti nezůstávají ale ani nadcházející sněmovní volby. Politik uznává, že žijeme v nelehkých časech, ale ani v těch bychom se neměli nechat nalákat na nebezpečnou myšlenku, že nám bez EU bude líp. Nebude.

Celý článek naleznete zde.  

„Neriskujme a nevolme nezodpovědné populisty, nacionalisty, izolacionisty a prázdné politiky jen toužící po moci. Dejme mandát těm, pro které EU není jen balón, do něhož je třeba za každou cenu kopat, i když to vede k vlastnímu gólu,“ varuje Telička v manifestu.

Do budoucna nevylučuje ani založení vlastní politické strany, která by prosazovala české zájmy v EU.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…