To až uvidí Babiš. ODS proti němu vytáhla tu nejhorší věc

01.08.2022 13:05 | Ze sítí

Před nadcházejícími sněmovními volbami se ODS snaží zaujmout. Na svých facebookových stránkách sdílela červenočerný banner s portréty expremiéra Andreje Babiše (ANO) a ruské hlavy státu Vladimira Putina. „Závislost na Rusku. Bezpečnostní hrozba. – Nová hrozba. Stejní agenti,“ píše se s dovětkem, aby lidé volili koalici Spolu.

To až uvidí Babiš. ODS proti němu vytáhla tu nejhorší věc
Foto: FCB ODS
Popisek: Banner ODS

„Nová hrozba. Stejní agenti. Andrej Babiš může za to, že Česká republika je téměř 100% energeticky závislá na nebezpečném Putinově Rusku,“ píše ODS ke své nové grafice.

„Proč je pro Babiše závislost na Rusku výhodná? Proč chtěl, aby Rusové dostavěli Dukovany? Proč dával málo peněz na armádu? Dnes má expremiér tu drzost se vymlouvat a svalovat svoje chyby na současnou vládu. Proto mu připomínáme, jak se věci skutečnosti mají. My víme, že Česká republika patří na Západ!“ zdůrazňuje.

V diskusi pak ODS ubezpečila, že pracují „na zajištění energetické nezávislosti na nebezpečném Putinově Rusku“. „A jsme v tom úspěšní!“ dodala.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…