To je gól! Čtvrtý muž z Vyšehradu odhalen Slonkovou. I s účtenkou

02.11.2020 15:23

Redakce Neovlivní.cz tvrdí, že objevila dalšího účastníka schůzky v restauraci Rio’s na Vyšehradě. Kromě Jaroslava Faltýnka a dnes už bývalého ministra zdravotnictví Romana Prymuly tam měl být i syn mocného podnikatele. Padala jména jako Mrázek, Pitr nebo Krejčíř. A kolik hosté ten den utratili?

To je gól! Čtvrtý muž z Vyšehradu odhalen Slonkovou. I s účtenkou
Foto: Repro Twitter @profesorPrymula
Popisek: Roman Prymula je zděšen z nedodržování opatření

Anketa

Věříte novému ministru Blatnému víc než Prymulovi?

hlasovalo: 16700 lidí

Jméno čtvrtého účastníka schůzky je dle Sabiny Slonkové Jan Gottvald. Je synem stejnojmenného bývalého vlastníka fotbalových Drnovic. Gottvald starší byl jeden čas dokonce místopředsedou fotbalového svazu a vlastnil severočeskou Setuzu, než ji od něj výhodně odkoupili František Mrázek s Tomášem Pitrem. Mrázek byl později za nevyjasněných okolností zastřelen.

Tento významný muž zřejmě dopomohl k vlivným známostem i svému synovi. Podle zjištění serveru Neovlivní.cz Jan Gottvald mladší už několik měsíců spolupracuje se šéfem poslanců ANO a premiérovou pravou rukou Jaroslavem Faltýnkem.

To, že byl Gottvald mladší na schůzce v restauraci Rio’s, potvrdily Neovlivným dva na sobě nezávislé zdroje. „Gottvald a ta jeho parta seděli už od pozdního odpoledne v restauraci Rio’s, kde jedli a popíjeli. A také obvolávali vlivné známé, aby za nimi dorazili,“ popsal byznysmen, který má prý o schůzce detailní informace.

Jedním z těch vlivných známých měl být ten večer i Jaroslav Faltýnek. Druhý muž ANO je údajně sám častým hostem v tomto podniku a s Gottvaldem se tu podle svědků scházel už v minulosti. Faltýnek pak následně pozval ministra zdravotnictví Prymulu. Co přesně se na schůzce v restauraci řešilo, vědí jen její účastníci. „U Gottvaldova stolu to byla především demonstrace jejich ega. Jsou to hráči druhé až třetí ligy. Ale jejich útrata ten večer dosáhla 40 tisíc korun,“ uvedl zdroj obeznámený s průběhem.

Prymula, Faltýnek a šéf ostravské fakultní nemocnice Jiří Havrlant tvrdí, že mluvili o plošném testování a boji s covidem. Jak do toho zapadá Jan Gottvald mladší, který údajně nějakou dobu spolupracoval i s uprchlým gangsterem Radovanem Krejčířem, se redakci Neovlivných zjistit nepodařilo. Sám Roman Prymula redakci sdělil, že hosty, kteří prý v salonku seděli, už když přišel, předtím nikdy neviděl. „Neznal jsem je,“ řekl. K jejich totožnosti se ale odmítl vyjadřovat. „Nechci se v tom už vrtat,“ řekl ke svému skandálu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: AZy

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…