To je kočka! Je to slušná holka? Členka Slušných lidí, zde je FOTO

31.05.2018 9:47

Kolem kontroverzní hry Naše násilí a vaše násilí, ve které představitel Krista znásilní muslimku, stále není klid. Do slovní přestřelky o tento divadelní kus už promluvili politici, umělci, a už do ní byly zataženy i diplomatické kruhy. Jenže tím to zdaleka nekončí. Vyšlo totiž najevo něco, z čeho zřejmě především pánům vystřelí vzhůru krevní tlak...

To je kočka! Je to slušná holka? Členka Slušných lidí, zde je FOTO
Foto: Repro Instagram
Popisek: Michaela, členka Slušných lidí

Donedávna znal hnutí Slušní lidé v České republice málokdo. Jeho členové o sobě dávají vědět především v Brně. S kontroverzní divadelní hrou „Naše násilí a vaše násilí“ se však situace mění. Poté, co členové hnutí vtrhli na jeviště, aby narušili tuto hru, v níž si jedna z hereček vyndává českou vlajku z vaginy. Díky této hře a akci tzv. slušných lidí, při které musela zasahovat policie, zná toto uskupení stále více Čechů, Moravanů a Slezanů.

Anketa

Stydíte se za prezidenta Miloše Zemana?

11%
89%
hlasovalo: 18812 lidí

A je takřka stoprocentně jisté, že známost hnutí mezi lidmi ještě stoupne. Ukázalo se totiž, že v řadách aktivistů působí i mladá slečna Michaela, která se živí jako modelka a fotí velmi odvážné fotky, ze kterých mnoha pánům vystřelí tlak. Odvážné snímky fotí např. pro časopis Playboy, ale své fotky uveřejňuje také na sociální síti Instagram. Ze svého těla odhaluje opravdu hodně. Informuje o tom server Expres.cz.

Je každého věc, co na sebe prozrazuje na sociálních sítích, byť odborníci radí odhalovat ze svého soukromí co nejméně, ale je zajímavé, že členy hnutí Slušní lidé, které Ministerstvo vnitra ČR označilo za extremistické, pobuřuje nahota na divadelních prknech, ale odvážné fotografie jejich členky je zřejmě nechávají v klidu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…