To je síla! Vznikl web, na který lidé vkládají fotky údajných imigrantů v ČR. S drsnými komentáři

23.07.2017 14:51

„Narazili jste ve svém okolí na podezřelá individua či celé skupiny, které rozhodně nevypadají jako turisté z Afriky či zemí vyznačujích se pískem a sluncem? Nevíte, kam se se svými obavami obrátit? Sem můžete přidat váš příspěvek a fotografii možných nelegálních migrantů,“ vyzývá web Vyfot-imigranta.cz.

To je síla! Vznikl web, na který lidé vkládají fotky údajných imigrantů v ČR. S drsnými komentáři
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

Web podle provozovatelů vznikl nejen jako reakce na tvrzení v oficiálních médiích, že v Česku nejsou žádní migranti, ale také jako monitoring potenciálně nebezpečných nelegálně přicestovalých jedinců či celých skupin, které mohou být prý hrozbou naší až dosud bezpečné zemi, našim obyvatelům a zejména ženám a dětem. 

„Právě nejslabší a nejzranitelnější bývají s ohledem na nebezpečnou ideologii prvními z obětí, jak to vidíme u našich sousedů, kde nelegální migrace přerostla únosnou hranici. Že dosud nestřílí a neodpalují se či nekradou kamiony a nevraždí řidiče u nás? Zatím... Každý z nich však může být nositelem mnoha infekčních nemocí, na které upozorňovali již odborníci z řad lékařů, kteří varovali před případnými epidemiemi zavlečenými sem ze zemí, kde nemoce jako tyfus, černý kašel, svrab a další jsou zcela běžné,“ podotýká web.

A upozorňuje i na to, že mnoho měsíců údajně lze sledovat po celém Česku enormní nárůst podivných individuí snědě až černé pleti nehovořících žádným z evropských jazyků, občas lámanou angličtinou. „Zpravidla se jedná o mladé muže s batohy, moderními telefony ve značkových teplákovkách a rozhodně je nelze zaměňovat za turisty či studenty, na které jsme zvyklí,“ dodal web.

Svou činností chce dle svých slov pomoci nejen našim bezpečnostním složkám, ale i našim sousedům upozorněním na možné nelegální migranty. „Jak říkají nejen lékaři – nejlepší je prevence a připravenost. Buďme tedy připraveni, hlídejme bezpečnost v naší zemi a v našem nejbližším okolí,“ dodávají provozovatelé s výzvou, aby lidé vkládali své fotografie po registraci a přikládali krátký komentář. „Svoloč, verbež, další odpad v naší zemi, poflakující se čmoudík,“ zaznívají rasistické komentáře pod snímky.

Krátce poté, kdy se i na sociálních sítích začal šířit odkaz na zmíněný zdroj, webová stránka měla problémy s načtením.

„Něco jako ochrana osobnosti zjevně provozovatelům www.vyfot-imigranta.cz nic neříkají. Ale zato dbají na to, aby náhodou někdo nevěděl, kdo si tuhle doménu zaregistroval. Kontakt žádný, údaje u domény skryté a vymyšlené. A ten lahůdkový text,“ komentuje pak celou věc internetový publicista Daniel Dočekal na webu www.pooh.cz. (VÍCE ZDE)


Zveřejněné amatérské fotografie z uvedeného webu.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…