To je sranda! Jan Hrušínský se směje Vojtěchu Filipovi, jde o velmi prostou záležitost

18.05.2020 11:21

„Pusu plnou nacismu a komunismu - a ve skutečnosti - západní luxus!“ vysmívá se principál Divadla Na Jezerce Vojtěchu Filipovi. Podle něj je zřejmě pokrytecké být sympatizantem Moskvy a jezdit v BMW. A Hrušínský není sám, kdo tento argument použil. Došlo i na Foldynu.

To je sranda! Jan Hrušínský se směje Vojtěchu Filipovi, jde o velmi prostou záležitost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský

„To je sranda, jak se každý malý český Čurda snaží přesvědčit své spolustraníky i své - k Burešovi prchající voliče - že jeho srdce bije pro Moskvu, pro ideály komunismu, pro bolševické sochy a socialismus,“ opřel se Hrušínský do Vojtěcha Filipa.

Anketa

Vadí vám, že ministryně Schillerová možná neumí dobře anglicky?

7%
93%
hlasovalo: 11700 lidí

„Přitom se souká do BMW za 2,5 milionu! Za podporu Bureše dostává jednu funkci za druhou. Pusu plnou nacismu a komunismu - a ve skutečnosti - západní luxus! Bayerische Motoren Werke! Jo, komunisti. Po ovoci poznáte je,“ vyčítal místopředsedovi Sněmovny.

A citoval z Bible slova Ježíšova: „Mějte se na pozoru před nepravými proroky: přicházejí k vám převlečeni za ovce, ale uvnitř jsou draví vlci. Poznáte je po jejich ovoci. Copak se sklízejí z trní hrozny nebo z bodláků fíky? Tak každý dobrý strom nese dobré ovoce, ale špatný strom nese špatné ovoce. Dobrý strom nemůže nést špatné ovoce ani špatný strom nést dobré ovoce. Každý strom, který nenese dobré ovoce, bude poražen a hozen do ohně. Poznáte je tedy po jejich ovoci.“

„Není divu, že Falmerové Ježíše nenávidí,“ rýpl si ještě narážkou na Filipovu minulost spolupacovníka StB.

Hrušínský není jediný, kdo údajným stoupencům Ruska vyčítá, že jezdí v nebo na strojích německé značky. Před dvěma týdny stejně kritizoval cestovatel trabantem Dan Přibáň motorkáře a poslance Jaroslava Foldynu. „Když jsi užitečný idiot ruské propagandy, ale chceš si vozit prdel na německé motorce, protože stát, který obdivuješ, nikdy nedokázal žádnou pořádnou motorku vymyslet a když to uměli ve tvé zemi, poskoci státu, který obdivuješ, výrobu motorek zlikvidovali. Že si nepořídili Iž?“ divil se.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…