To jsou ale náhody. Protiproud odhaluje věci kolem malajsijských letadel, o kterých se mlčí

13.09.2014 19:13

Komentátor serveru Protiproud si všiml několika nesrovnalostí ohledně letu MH17 malajsijských aerolinek, který byl v červenci pravděpodobně sestřelen nad východní Ukrajinou. Dokonce je prý možné, že se na Ukrajině nachází úplně jiné letadlo, které tam odklidili Američané.

To jsou ale náhody. Protiproud odhaluje věci kolem malajsijských letadel, o kterých se mlčí
Foto: tan
Popisek: Trosky malajského letadla na Ukrajině

Autor článku objevil na internetu několik fotografií, z nichž se dá údajně vyčíst, že na východní Ukrajině nespočívají trosky letu MH17. Podivné je prý to, že z letiště v Amsterodamu odstartovalo letadlo, které bylo vydáváno za let MH17 a přitom mělo na dvířkách předního podvozku označení RC místo RD. Na jiných fotografiích pořízených na místě činu je prý na utrženém kuse letadla zobrazena vlajka na úplně jiném místě, než byla před pádem, a jedno okno vedle dveří je zaslepené zátkou. Tyto „důkazy“ nicméně prý na internetu už nenajdeme, jelikož byly smazány.

„Děkuji tedy Obamovi, Kerrymu, americké administrativě a dalším mediálním manipulátorům, že díky utajování „přesvědčivých důkazů“, z důvodu ochrany zdroje, zapříčinili vznik mnoha konspiračních teorií včetně té, že i já si teď bohužel myslím, že na Ukrajině bylo prostě navždy „uklizeno“ zmizelé letadlo MH370! (reg. značky 9M-MRO),“ nachází komentátor vysvětlení nejasností.

Na Ukrajině je letadlo, kterým chtěli Íránci spáchat teroristický čin 

Malajsijské letadlo MH370, které záhadně zmizelo v březnu letošního roku, prý mohlo být záměrně odklizeno, jelikož ho podle komentátora protiproudu chtěli íránští teroristé navést na budovu v nizozemském Haagu, kde se téměř dva týdny po zmizení letu MH 370 konal jaderný kongres s účastí padesáti tří hlav států. Domněnku autora článku prý potvrzuje informace nizozemského zpravodajského portálu RTL Nieuws o vzletu dvou nizozemských stíhaček v den zahájení summitu, jelikož Boeing 777 neohlášeně vnikl do holandského vzdušného prostoru. Toto letadlo údajně přistálo v německém Frankfurtu nad Mohanem, ale o pravdivosti informace se dá spekulovat.  

O tom, že na Ukrajině spočívá Američany odklizené letadlo MH 370, prý svědčí i letecké motory na místě dopadu MH17. Ty neodpovídají velikosti motorů, které jsou zobrazeny na fotografiích jejich výrobce. Také to, že vlastníci pasů disponují FB profily bez historie a bez přátel, byly založeny ve stejné období roku 2013. Z videomateriálů ukrajinských tajných služeb se také údajně můžeme dozvědět, že cestující, kteří dopadli na zem, byli zřejmě mrtví, jelikož z nich neukápla ani kapka krve.

Celý text k přečtení ZDE

„Tahle hra totiž začíná být nebezpečná. A nejsme to my, kdo ji hraje! Protože... je samozřejmě jen náhoda - známe to například již z dopadu na Pentagon 11. září - že se motor velkého dopravního letadla smrskne na polovičku, až třetinu,“ uzavírá komentátor Protiproudu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: luš

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…