To není žádný rasismus! Okamura natočil VIDEO pro bílého muže

14.12.2017 14:41

Tomio Okamura se na půdě Sněmovny rozpovídal o boji za práva dětí. Vzal to ovšem z trochu jiného konce, než byste možná čekali. Přesvědčte se sami.

To není žádný rasismus! Okamura natočil VIDEO pro bílého muže
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura přivítal na půdě Sněmovny členy Sdružení přátel  heterosexuálního bílého muže. V čele se sociologem Petrem Hamplem.

„Tak jako se nestydíme, že máme rádi bílé, žluté a černé ženy; černé a žluté muže, tak bychom se mohli naučit nestydět se za to, že někteří jsou bílí a navíc muži, co mají rádi ženy,“ začal Okamura ke členům spolku zvolna.

„Bílý evropský muž napáchal v dějinách spoustu zla a nikdo z nás to nebude popírat. Na straně druhé, současná civilizace a to i ta asijská, africká nebo americká stojí v dobrém i zlém na tom co vybudoval a vymyslel bílý Evropan. Svoboda, demokracie, lidská práva, ale také technologie od aut po telefon, jsou výsledkem tisícileté práce antické, židovské a křesťanské kultury, pokračoval už trochu ostřejším tónem, aniž by vzal v potaz výsledky starověké egyptské civilizace a dalších kultur.

Zdůraznil však jinou věc. Protože prožil část života v Japonsku, dobře si všiml toho, jak si Japonci cení své kultury, svého národa, svého japonství. Proto by Japonci asi nikdy nepochopili, jak se my jako Češi díváme na pojem „vlastenectví“. Nerozuměli by tomu, proč se dnes někteří lidé tváří jako bezpohlavní osoby, bez identity a bez kořenů. O to více si Okamura cení lidi, kteří znovu pozvedají téma vlastenectví a kteří se nestydí za své kořeny.

Pokud se jasně nepřihlásíme ke své identitě, což platí o bílých heterosexuálních mužích, hrozí nám, že nás „převálcují“ členové jiných etnik, kteří si s politickou korektností moc hlavu nelámou. Podle Okamury tedy dnes bílí heterosexuální muži vedou boj i za své děti.

„Můžu být muž a současně milovat ženy, můžu být hrdý Čech, Žid, Evropan a současně mohu respektovat a mít rád další národy a další etnika. To není rasizmus – to je normální,“ zdůraznil Okamura. 

Tomio Okamura řekl:

Vážené dámy, vážení pánové, drazí přátelé, srdečně vás vítám znovu na půdě Sněmovny a děkuju Petru Hamplovi a všem jeho kolegům, ze Sdružení přátel heterosexuálního bílého muže za jejich přátelství k bílému muži.

Tak jako se nestydíme, že máme rádi bílé, žluté, černé ženy, černé a žluté muže, tak bychom se mohli naučit nestydět se za to, že někteří jsou bílí a navíc muži, co mají rádi ženy.

Bílý evropský muž napáchal v dějinách spoustu zla a nikdo z nás to nebude popírat. Na straně druhé, současná civilizace a to i ta asijská, africká nebo americká stojí v dobrém i zlém na tom co vybudoval a vymyslel bílý Evropan.
Svoboda, demokracie, lidská práva, ale také technologie od auta po telefon, jsou výsledkem tisícileté práce antické, židovské a křesťanské kultury.

Část svého života, byť krátkou, jsem vyrůstal v Japonsku. Je to úspěšná země, která je lídrem v mnoha odvětvích. Nebojí se přejímat evropské či americké technologie, ale vždy zůstává čistým Japonskem s národem, který je hrdý na své japonství. Žádný Japonec by nepochopil evropský trend skandalizace vlastenectví.

Můžu být muž a současně milovat ženy, můžu být hrdý Čech, Žid, Evropan a současně mohu respektovat a mít rád další národy a další etnika. To není rasizmus - to je normální.
To, co není normální je tvářit se, že jsem tvor bez pohlaví, bez národnosti, bez rasy, že jsem jen beztvará multinacionální kaše.

Je skvělé, že se začínají zvedat prapory za evropskou civilizaci, tak jak ji budovali naši předkové. Vám všem, ctěným dámám i pánům za to patří jak můj osobní dík, tak věřím í dík všech normálně uvažujících lidí bez rozdílu rasy a sexu a také našich dětí a jejich dětí, protože o ně se tu teď vede boj. Abychom nějaké potomky v budoucnu měli i my a ne jen jiná etnika, která si s korektností a tolerancí hlavu nelámou.

Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím SDÍLEJTE, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…