To snad ne. Internetem koluje, že atentátník z Bruselu měl selfíčko s Merkelovou

26.03.2016 18:52

Spekulativní teorie se objevily na sociálních sítích. Koluje tu totiž fotografie německé kancléřky Angely Merkelové s mladým mužem. Ten si s „první ženou“ Německa udělal loni v září selfie. A nyní se hledí na podobnost s belgickým sebevražedným atentátníkem. Informaci přinesl server PrvníZprávy.cz.

To snad ne. Internetem koluje, že atentátník z Bruselu měl selfíčko s Merkelovou
Foto: bundeskanzlerin.de, tan
Popisek: Německá kancléřka Angela Merkelová

Fotografie, která je k vidění na sociálních sítích, zachycuje usmívající se kancléřku s mladým mužem. Poté, co belgická policie zveřejnila snímek teroristy Najima Laachraoui, spoluzodpovědného za úterní atentát na bruselském letišti Zaventem, vyrojily se spekulace, že muž na snímku s kancléřkou je právě on. 

Policie zatím informaci nepotvrdila ani nevyvrátila. Podobnost mezi mladým mužem, s nímž se kancléřka zvěčnila při návštěvě uprchlického tábora, a islámským radikálem, vyhledali jako první uživatelé sítě Twitter. 

Původní text ZDE.

Snímek, o němž se nyní hovoří, byl hojně probírán i v minulosti. Právě kvůli němu byla kancléřka mimo jiné pranýřována za příliš velkou lásku k migrantům. 

DNA Najima Laachraouiho se v minulosti našla již na několika pásech s výbušninami při listopadových útocích v Paříži. Stejně jako nyní se k nim tehdy přihlásilo radikální hnutí Islámský stát. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…