Tohle asi vidět nechcete. Úplně nahá Hillary Clintonová v ulicích New Yorku a k tomu jedna záhada

19.10.2016 10:30

Do prezidentských voleb ve Spojených státech zbývají necelé tři týdny a emoce pracují nejenom u Hillary Clintonové a Donalda Trumpa na plné obrátky. Britský deník Express a americký server The Daily Beast píšou o incidentu, který se strhl v ulicích New Yorku. Kvůli nahé Clintonové.

Tohle asi vidět nechcete. Úplně nahá Hillary Clintonová v ulicích New Yorku a k tomu jedna záhada
Foto: archív autora
Popisek: Clintonová

Kampaň obou prezidentských kandidátů vrcholí a její součástí je pravděpodobně i poněkud kreativnější vyjádření, než „pouze“ obviňování ze sexuálního obtěžování desítek žen či podezírání ze zatajování svého údajně vážného zdravotního stavu. V každém případě kousek umělce Anthony Scioliho vůbec nepotěšil demokratickou kandidátku Hillary Clintonovou a její oddaní příznivce. Naopak její rival Donald Trump a jeho fanoušci se královsky pobavili.

Jak uvádí deník Express, před Národním muzeem amerických indiánů se objevila obskurní socha Clintonové, jež demokratickou kandidátku na prezidenta Spojených států velmi zesměšňuje. Clintonová je vyobrazena jako otylé od ucha k uchu se usmívající „monstrum“, které má rozhalenou košili a pod ní odhalená ňadra. Místo nohou má kopyta, se kterými šlape po odstraněných e-mailech. Navíc má kolem sebe obtočeného bankéře z Wall Street, kterého symbolicky kojí.

Muž, který vypadá skutečně jako bankéř z Wall Street, symbolizuje údajnou provázanost s finančním symbolem Spojených států. Rozprostřené e-maily na zemi zase odkazují na aféru Clintonové v době, kdy působila v čele ministerstva zahraničí. Místo služebního e-mailu však používala proti všem zvyklostem svoji soukromou e-mailovou schránku a veškerou korespondenci následně smazala. Byla za to pokárána CIA i ministerstvem spravedlnosti, ale zákon prý neporušila.

Socha Clintonové však na svém místě příliš dlouho nevydržela. Na zem ji převrhla zaměstnankyně zmíněného muzea, která se médiím představila pouze jako Nancy. Sochu shodila a potom si na ni sedla, aby ji nemohl nikdo další vztyčit. Nad sochou se rozčilovali i další rozhněvaní kolemjdoucí, kterým vadila její obscénnost. Autor sochy byl nakonec vyzván, aby ji tři hodiny od vztyčení odvezl pryč. Hrdinka okamžiku Nancy poté médiím emotivně svěřovala, jak je pobouřena a rozrušena.

Velké otazníky však panují nad identitou údajného autora sochy Anthony Scioliho. Internetový server The Daily Beast se pustil po jeho stopách a konstatuje, že autor sochy překvapivě nemá žádné webové stránky, které by propagovaly jeho uměleckou tvorbu. Serveru se následně podařilo získat číslo na údajného Scioliho. Zavolali mu domů a telefon zvedla žena, která se představila jako jeho matka. „Nevím, kdo jste, ale to už není sranda. Anthony v době vztyčování sochy vůbec nebyl ve městě.“

Anketa

Vadí vám, že při sestavování krajských rad obchází ostatní strany vítězné hnutí ANO?

82%
18%
hlasovalo: 5787 lidí

Žena dále uvedla, že Anthony se vrátil až odpoledne v den vztyčení sochy z Kalifornie. „Ten, kdo to udělal, se za něj vydává,“ obvinila neznámého umělce ze lži. S The Daily Beast však po e-mailu komunikoval i samotný sedmadvacetiletý Scioli, který však do celé záhady příliš světla nevznesl. „Nemohu potvrdit, ani popřít tento můj umělecký zájem. Nicméně mohu říci, že si takto koncipovaného uměleckého díla vážím. Satira nás přivádí ke kořenům pravdy mnoha problémů,“uvedl.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…