Tomáš Haas se směje tomu, co se před mistrovstvím světa píše o Rusku

14.06.2018 9:47

Komentátor Tomáš Haas si na svém facebookovém profilu všímá zprávy, že ministerstvo varuje fotbalové fanoušky před černým kašlem nebo závadným alkoholem v Rusku.

Tomáš Haas se směje tomu, co se před mistrovstvím světa píše o Rusku
Foto: MK
Popisek: Tomáš Haas

„Ministerstvo zdravotnictví vydalo den před startem fotbalového šampionátu varování před nemocemi rozšířenými v Ruské federaci. Mezi ně podle resortu patří černý kašel, HIV i malárie. Návštěvníci šampionátu by si také měli dát pozor na otravu závadným alkoholem. Mistrovství světa odstartuje ve čtvrtek, český tým se ale na šampionát neprobojoval,“ cituje Haas zprávu.

„Je to od ministerstva nezodpovědné – vynechali choleru, mor, malomocenství, horečku omladnic, ebolu a laktační psychózu,“ dodává s úsměvem.

Celý příspěvek Tomáše Haase:

Ministerstvo varuje fotbalové fanoušky před černým kašlem nebo závadným alkoholem v Rusku

"Ministerstvo zdravotnictví vydalo den před startem fotbalového šampionátu varování před nemocemi rozšířenými v Ruské federaci. Mezi ně podle resortu patří černý kašel, HIV i malárie. Návštěvníci šampionátu by si také měli dát pozor na otravu závadným alkoholem. Mistrovství světa odstartuje ve čtvrtek, český tým se ale na šampionát neprobojoval."

Je to od ministerstva nezodpovědné - vynechali choleru, mor, malomocenství, horečku omladnic, ebolu a laktační psychózu. :-)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…