Topolánek domlouval kšefty v SaSaZu, naznačuje Bárta

16.09.2012 22:20

Poslanec Věcí veřejných Vít Bárta tvrdí, že bývalý premiér Mirek Topolánek byl v noci ze soboty na neděli v pražském klubu SaSaZu. A protože sem prý nechodí často, nejspíš zde domlouval obchody s Rusy a Slováky.

Topolánek domlouval kšefty v SaSaZu, naznačuje Bárta
Foto: red
Popisek: Poslanec Vít Bárta

„Topolánek oděn v krémové sako navštívil vystoupení DJské formace Above and Beyond, a v davu tancechtivých teenagerů se dal jen těžko přehlédnout. Podle některých členů ochranky se expremiér v podniku nevyskytuje často, resp. ještě nikdy jej tam neviděli,“ píše Bárta.

Poslanec má za to, že existuje ještě jiný důvod než zábava, proč Topolánek do klubu dorazil. V tomto klubu se prý totiž často domlouvají obchody a velmi často sem chodí Rusové a Slováci.

Na parkovištích pro VIP hosty prý bylo SPZ se slovenskou či ruskou značkou aut mnoho. „Topolánek v současné době pracuje jako předseda výkonné rady Teplárenského sdružení a ze své pozice kritizuje úspory energií v EU,“ dodává Bárta.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macinka, Dostál a Mach společně na ČT. Pirát se posmíval

13:35 Macinka, Dostál a Mach společně na ČT. Pirát se posmíval

Před kamerami ČT se k velké debatě sešli kandidáti do Evropského parlamentu. A ve studiu chvílemi ho…