Toto píše zkušený manažer: Osa Brusel–Paříž–Berlín provádí invazi. Je to pokus zotročit původní Evropany. Spoléhají na pasivitu zkažených lidí a kolaboraci vlád

07.07.2018 12:12

Publicista a bývalý ředitel Českých drah Rudolf Mládek se ve svém komentáři pro Reflex.cz rozhovořil o tom, jaká je dnešní Evropská unie. „Povýšenecká a agresivní,“ poznamenal.

Toto píše zkušený manažer: Osa Brusel–Paříž–Berlín provádí invazi. Je  to pokus zotročit původní Evropany. Spoléhají na pasivitu zkažených lidí a kolaboraci vlád
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka EU

„Tvrdá, ale realistická politika USA v osobě prezidenta Donalda Trumpa třese s Evropskou unií jak s ratlíkem. Tzv. ‚elity‘ v EU místo spolupřijetí nabídky na bezcelní zónu států G7, tj. USA, Kanady, Japonska, Itálie, Francie, Německa, Británie, naopak vytáhly do boje s novými cly. Přiznejme, že současné politické agresivní postoje EU ohrožují jak Američany, tak nás všechny v Evropě. K ničemu dobrému to není,“ poznamenal úvodem Mládek s tím, že Evropská unie není schopna čelit současným výzvám. 

„Dílčí změna po volbě v Británii nastala v Rakousku a v Itálii. Rakousko přitvrzuje a zloba z Berlína je důkazem, že rakouský kancléř Kurz zvolil správný směr. V Itálii až následný vývoj napoví, jak se startující italská vláda nakonec projeví,“ zmínil dále Mládek. 

  • Původní text ZDE.

Podle jeho slov se elity Evropské unie reprezentované osou Brusel–Paříž–Berlín rozhodly udělat z členských zemí EU jakýsi beznárodní, politicky nesvéprávný útvar. „Plán maskují vzletnými a prázdnými slovy o další integraci a solidaritě, ale čím dál více je zřejmé, že tohle je dál neudržitelné. Nesmyslné regulace a kvóty pak jen podtrhují, jak je tento plán nesmyslný,“ dodal dále Mládek a připomíná mu to fanatická náboženství pochybných sekt. 

„Vidíme jen sobectví, chamtivost a nestoudnou bezohlednost. O vymazání evropských národů se už snažil nacismus a internacionální socialismus a oba pokusy skončily krachem. Díky USA především,“ dodal s tím, že zhoubný plán je stále ve hře, a nahrává mu pasivita velké části národů v Evropské unii. „Záměrné oslabování aliance NATO zákeřným Berlínem je jen dalším projevem se stejným cílem. Naprosto si podrobit národy v EU,“ míní.

„Unií vnucovanou beznárodní globalizovanou Evropu musíme odmítnout. Odpudivou ideu o povinném přijímání migrantů dokonce musíme prohlásit za zločinnou,“ podotkl. 

„Současná politika osy Brusel–Paříž–Berlín prosazuje invazní okupační migraci a ta není ničím jiným než pokusem o zotročování původního evropského obyvatelstva. Nařizování osy Brusel–Paříž–Berlín národům v EU, že došlé migranty si na svém území povinně umístí a tyto enklávy budou doživotně po mnoho dalších generací vyživovat, představuje cílené zotročování původního evropského obyvatelstva. Navíc při nežádoucím vzniku paralelní nesnášenlivé společnosti,“ zmínil dále Mládek.

Závěrem pak podotkl, že idea na vybudování Evropy bez národů je až příliš nacistická. „Osa Brusel–Paříž–Berlín se spoléhá na pasivní, odevzdanou a zkaženou populaci západní části EU a kolaborující vlády. Proto pokračují korupční dotace, tisknou se eura a nakupují se dluhy, které nikdo nikdy nesplatí. Ale žádný strom neroste do nebe,“ uzavřel Mládek s tím, že jde o protinárodní, protievropskou a odsouzeníhodnou politiku. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …