Třetí prezidentská debata prý byla zatím nejsledovanější

24.01.2013 9:18

Debata prezidentských kandidátů Miloše Zemana a Karla Schwarzenberga ve středu na TV Nova sledovalo více než 1,5 milionu diváků starších 15 let a byl to nejsledovanější středeční pořad po 20:00.

Třetí prezidentská debata prý byla zatím nejsledovanější
Foto: hns
Popisek: Miloš zeman a Karel Schwarzenberg

Ze tří dosud odvysílaných prezidentských televizních duelů před druhým kolem volby šlo zatím o nejsledovanější, uvedl dnes server mediaguru.cz s odkazem na ATO-Mediaresearch.

Televizní debatu kandidátů na prezidenta v pátek na FTV Prima sledovalo 899.000 diváků starších 15 let. Duel zaznamenal nižší sledovanost než předcházející čtvrteční diskuse v České televizi, kterou vidělo 1,32 milionu diváků starších 15 let. Zeman a Schwarzenberg se spolu utkají naposledy ještě dnes v České televizi. Druhé kolo přímé volby bude 25. a 26. ledna.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk, mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…