Trumpová jako kůl v plotě. Ignorovali ji světoví lídři?

05.07.2019 14:23

Dcera Donalda Trumpa Ivanka je čas od času kritizována za to, jakou roli hraje v kabinetu amerického prezidenta, že ji Trump čas od času používá jako svého ambasadora. Nyní se vynořilo toto video, které agentura AFP vykládá jako znak toho, že ostatní světoví lídři prezidentovu dceru ignorují. Pochází ze summitu G20 v Osace.

Trumpová jako kůl v plotě. Ignorovali ji světoví lídři?
Foto: Repro Youtube
Popisek: Ivanka Trumpová na summitu G20

Video zachycuje francouzského prezidenta Macrona, britskou premiérku Mayovou, kanadského premiéra Justina Trudeau a Christine Lagardeovou, ředitelku IMF a nově zřejmě šéfku Evropské centrální banky. Tématem konverzace je zřejmě rovnoprávnost žen. V popisu videa je uvedeno, že se Ivanka Trumpová snaží do konverzace zapojit, ale Christine Lagardeová ji ignoruje.

„Za peníze se inteligence a vzdělání koupit nedá. Ivanka je osel v šatech. Bylo mi jí skoro líto, protože jenom drmolila, nebyla to ani celá věta,“ komentovala dceru prezidenta jedna z diskutujících.

Nicméně, někteří komentující s výkladem nesouhlasili. Podle nich dotyční Ivanku neignorují, normálně reagují, ale na záběru to není vidět.

A další komentující dodal, že je to v podstatě jedno. „Stejně se bavěj o ho*ně. Je to prostě pauza na politické konferenci. Prostě plácaj, aby řeč nestála a udržovali konexe.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…