Ty k....! Slavná herečka sahala po sprostém slovu. A odsoudila Zemana

11.09.2018 12:50

Herečka Aňa Geislerová se na svém facebookovém profilu vyjádřila ke slovenskému prezidentovi Andreji Kiskovi i jeho českému protějšku Miloši Zemanovi. A nejen k nim.

Ty k....! Slavná herečka sahala po sprostém slovu. A odsoudila Zemana
Foto: Hans Štembera
Popisek: Podporovatelky Jiřího Drahoše Jitka Schneiderová a Aňa Geislerová

Geislerová na svém profilu sdílela snímek slovenského prezidenta Kisky, jehož vítají děti ve škole.

„Tohle je normální. Prezident, se kterým se děti i jejich rodiče chtějí setkat. Jsou pyšné, že s ním mohou mít selfie a že právě jejich třída byla vybrána. Protože postoje, názory a celková kultura toho člověka koresponduje s jeho úřadem," poznamenala Geislerová.

Anketa

Podporujete návrh Václava Klause ml., aby Česko zákonem omezilo mazání příspěvků na sociálních sítích?

98%
2%
hlasovalo: 7929 lidí

„A normální by taky bylo, aby člověk, který ve svém počítači má dětské porno (prý omylem), byl zadržen, vyslýchán. Člověk, který opakovaně vyhrožuje smrtí novinářům, aby byl zbaven svojí funkce. Člověk, který používá vulgarismy nejhrubšího zrna ve veřejnoprávních médiích, aby nebyl dáván dětem za příklad. Takový člověk je bohužel hlavou českého státu. Ale není mým prezidentem a považuju za zdravou reakci matky, která ho rázně vyzvala, aby opustil budovu školy," zastala se Geislerová ženy, která první školní den řekla hlavě státu „Fuj, táhni". „Udělala bych pro ochranu svých dětí jistě to samé," sdělila Geislerová se slovy „Hanba Zemanovi". „A opět palec nahoru směrem na Slovensko," dodala. 

Geislerová pak reagovala i na text serveru Novinky.cz, který uvedl, že primátorce Prahy Adrianě Krnáčové (ANO) by nevadilo, kdyby byla Praha vyškrtnuta ze seznamu UNESCO. „Krndo! Jsem ráda, že se jmenuješ tak, jak se jmenuješ, protože nemusím být vulgární, ale buď tak laskavá a už přestaň ničit Prahu! Povodně se proti tobě jeví smysluplně a možná stejně jako po nich i po tvým odchodu Praha ožije. Ale už dej fakt svý ruce pryč, Krndo," uvedla herečka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…