Ty podrazáku, spustil Paroubek na Haška. Ten raději mlčí

05.09.2013 12:36

Jiří Paroubek, expremiér a bývalý šéf sociální demokracie, se na svém názorovém webu VašeVěc.cz ostře ohradil proti 1. místopředsedovi ČSSD Michalu Haškovi.

Ty podrazáku, spustil Paroubek na Haška. Ten raději mlčí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek s Bohuslavem Sobotkou

"V sobotu jsem si přečetl v Lidových novinách rozhovor s 1. místopředsedou ČSSD Michalem Haškem. První slovní hodnocení, které mě napadlo ihned po jeho dočtení, bylo: náfuka, nabob, blábola a podrazák," uvedl Paroubek.

"Ptal jsem se sám sebe, kde je ten příjemný a skromný chlapec z Moravy, kterému jsem pomohl v roce 2005 do vysokých pater politiky. Jeho současný postoj a chování jsem si nutně dal do souvislosti se současným napětím a rozpory na různých stupních stranické struktury ČSSD," dodal.

Paroubek se pozastavuje především nad pozicí Haška, který údajně vyvolává spory uvnitř sociální demokracie a sleduje tak především vlastní zájem. Zorganizovat dva měsíce před volbami do sněmovny de facto hlasování o důvěře vůči superlídrovi kandidátky Sobotkovi, to je podle Paroubka opravdu síla.

Z informací, které ParlamentníListy.cz mají k dispozici, má být během několik dnů odstartována mediální kampaň právě proti Michalu Haškovi. Cílem má být jeho dehonestace a oslabení uvnitř strany.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ava

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…