U soudu s Bártou někdo manipuloval s důkazy, tvrdí Huml

07.04.2012 21:55

Nezařazený poslanec Stanislav Huml zveřejnil na svém webu tvrzení, že u soudu s Vítem Bártou bylo manipulováno s důkazy. Podle něj někdo přepsal nahrávku ze schůzky jeho asistenta Petra Šlechty s detektivem ABL Petrlíčkem tak, že z přepisu vyplýval naprostý opak.

U soudu s Bártou někdo manipuloval s důkazy, tvrdí Huml
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Poslanec Stanislav Huml

Šlechtu měl Petrlíček sám kontaktovat a žádat o pomoc. Humlův asistent spolupracoval s policií a jeho nadřízený ho podle svých slov nijak neúkoloval. Přesto si ho Petrlíček při setkání nahrál. Přepsaná nahrávka však vypadá jinak.

Šlechta jednal na příkaz policie, tvrdí Huml

"Možná to bude krátký, rychlý, ten váš problém a tady ty věci a mám nabídku na vyřešení, ale za spolupráci. Říkám otevřeně na rovinu. Je to na vás. Ta spolupráce je organizovaný zločin (Útvar pro boj s organizovaným zločinem), napojenej na někoho z politiky, někoho z politiky, ani na guru, ani na nikoho jinýho. Hm… Všechno vyřešej a je to zároveň čistej záměr jako u všeho," stojí v přepisu.

Na nahrávce ale Šlechta říká: "Možná to bude krátký, rychlý, ten váš problém a tady ty věci a mám nabídku na vyřešení, ale za spolupráci. Říkám otevřeně na rovinu. Je to na vás. Ta spolupráce je organizovaný zločin, nenapojenej na nikoho z politiky, nikoho z politiky, ani na guru, ani na nikoho jinýho. Hm… Všechno vyřešej a je to zároveň čistej záměr jako u všeho."

Podle Humla se Bártův advokát Šlechty u soudu ptal, o které politiky se jedná, přestože je na záznamu jasně slyšet, že asistent říkal něco jiného. "Šlechta opakovaně odpovídá, že jednal na požadavek policie. Pokud tedy měl soud k dispozici přepis nahrávky, která v soudní síni nebyla slyšet, pak někdo manipuloval důkazem," napsal Huml na svých stránkách.



Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…