Ukažme, že nejsme strana všehoschopných korupčníků, vyzvala Filipiová

04.11.2012 15:27

Senátorka ODS Daniela Filipiová kandiduje na post místopředsedkyně strany. Vyzvala ke změně a k tomu, aby členové ukázaly, že v ODS je většina takových lidí, kterým jde o program.

Ukažme, že nejsme strana všehoschopných korupčníků, vyzvala Filipiová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Daniela Filipiová hovoří na kongresu ODS

„Nečekejte ode mě žádný plamenný kandidátský projev,“ uvedla Filipiová na začátku s tím, že je realistka. Zdůraznila, že celý tým by měl stát hlavně za svým předsedou a mělo by mu jít hlavně o to, aby byla posílena pozice ODS jako nejsilnější pravicové strany v zemi.

Strana špičatých bot

„Zvolené nové vedení by se mělo snažit více pronikat do médií. To jistě není jednoduché, ale jednoduché výzvy jsou bezcenné,“ myslí si Filipiová. Je podle ní nutné vydat se na rozcestí, na kterém strana stojí, cestou, která ODS neuvrhne na mnoho let do opozice.

„Ve své kampani jsem čelila otázkám, proč jsem v ODS, ve straně zlodějů a modrých strak, které by bylo lépe všechny zavřít,“ popsala Filipiová. Je podle ní nutné ukázat, že ODS není stranou všehoschopných korupčníků a – jak se v Praze říká – špičatých bot. „Ukažme lidem, že v ODS je většina těch, kteří myšlenky strany hájí,“ vyzvala.

SLEDUJEME: Kongres ODS

„Za sebe vám mohu nabídnout člověka nezatíženého skandály,“ oznámila Filipiová delegátům. Podle jejích slov jí nikdy nešlo o posty. „Roli místopředsedy vnímám jako práci pro ODS,“ prohlásila s tím, že jejím volebním heslem je, že jen řeči nestačí.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…