Uprchlíci z Afriky? Jde o ,,hustý" sex. Český aktivista jde už opravdu na ostří nože

25.05.2015 10:26

Za snahou některých lidí „roztahat po Evropě subsaharské muslimské migranty“ jsou kromě jiného i motivy, o nichž se ve slušné společnosti nemluví. Na svém blogu na serveru iDNES.cz to tvrdí zakladatel iniciativy Islám v ČR nechceme, docent Martin Konvička. Ten sám sebe prezentuje jako zoologa, ekologa, věčného rebela a také jako „amatérského deislamizátora“. Jakkoliv jsou jeho vyjádření obyčejně kontroverzní, ve svém posledním blogu dospěl i na jeho poměry k neobyčejně skandální úvaze.

Uprchlíci z Afriky? Jde o ,,hustý" sex. Český aktivista jde už opravdu na ostří nože
Foto: David Hora
Popisek: Lídr iniciativy Islám v ČR nechceme Martin Konvička na demonstraci v Českých Budějovicích

Konvička se svěřuje s tím, že při sběru podpisů pod petici IVČRN se setkává i s proimigrantskou reakcí, a to od žen vcelku vyhraněných typů. „Přesně těch, které potkáváme na demonstracích pořádaných nejrůznějšími mutacemi a odnožemi Strany zelených,“ podotýká Konvička. Podle něj tyto ženy nejsou schopny předvídat, selektivně filtrují znepokojivé skutečnosti, a navíc sledují pouze své sobecké zájmy.

Mezirasový sex je intenzivní a má chuť zakázaného ovoce

„Přiznejme si jedno – mezirasový sex je ‚hustý‘, ve smyslu intenzivní, lákavý pro chuť zakázaného ovoce, pro snadné odhození kulturních zábran (‚Jeníkovi odvedle bych tohle nedovolila‘) i z příčin ryze biologických,“ přiznává aktivista. Máme si uvědomit, že ženy, jejichž šálkem čaje jsou hodně tmaví kluci, mezi námi prostě jsou. Na tyto ženy, pokud nemají partnery nebo uspokojivý intimní život, musí působit záběry člunů naplněných k prasknutí frajery ve vojenském věku, jako na někoho jiného působí například výletní jachty naplněné blonďatými playmates v bikinách.

Úchylný návrh komentátora LN

Zároveň ale Konvička upozorňuje, že netvrdí, že každá zastánkyně subsaharské islámské imigrace je neukojená fanynka barevného sexu. „Některé skutečně mohou být tak mládežnicky naivní, jiné to mohou dělat z pouhého politického přesvědčení,“ připouští.

Konvičku nemile překvapil článek publicisty Jana Macháčka v Lidových novinách, v němž nabádal národ, aby se připravil přijmout „Afričany“ do svých rodin; prý kvůli „převýchově“ těchto Afričanů. „Je to opravdu úchylné ve všech představitelných smyslech slova,“ komentuje to Konvička. A vysvětluje, že v zemích na západ od nás jsou instituční kapacity ubytoven, hotelů a nevyužívaných rekreačních středisek plné, a tak jsou spřádány plány na rozmístění azylantů přímo do domovů domorodců. „Mnohem větším tabu, než evropské ženy prahnoucí po sexu se subsahařanem, jsou evropští muži toužící po tom, aby jejich partnerky (manželky, dcery atd.) prahly po sexu se subsahařanem,“ píše Konvička s tím, že nikdo neví, jak je ta fantazie běžná. Čilý provoz na internetu prozrazuje, kdyby nic jiného, že existuje a dokonce nese komerční potenciál. Odborně se tento typ sexuální touhy nazývá kandaulismus. Zvýšená touha po partnerce vyvolaná její nevěrou, je prý poměrně rozšířeným a biologicky naprosto logickým jevem.

„Přiznejme si ovšem, že situace, kdy se ‚cizinec‘ dostává přímo do rodiny (a tam něco páchá, nebo taky ne) jsou i v těch nejhanbatějších zákoutích internetu brána za hardcore nejhardcorovatější,“ uvádí Konvička a upozorňuje, že právě toto nám komentátor Macháček (ale i další – zmiňuje například Cecilii Malmströmovou, bruselskou ministryni sociálních věcí, nebo Federicu Mogheriniovou, bruselskou ministryni zahraničí) podsouvá nikoli jako pornografii, ale jako politický program.

Celý text je ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…