Útok v Londýně rozpálil senátora Valentu do běla: Radikální muslimové, a vlastně žádní muslimové nemají v Evropě co dělat!

24.03.2017 16:45

Senátor Ivo Valenta (Strana soukromníků) se na svém facebookovém profilu vyjádřil poměrně rázně k tureckému prezidentovi Erdoganovi i k teroristickému útoku nedaleko britského parlamentu.

Útok v Londýně rozpálil senátora Valentu do běla: Radikální muslimové, a vlastně žádní muslimové nemají v Evropě co dělat!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Turecko se podle Valenty jednoznačně postavilo za islámskou okupaci Evropy. „Jak jinak chápat výroky tureckého prezidenta, který v posledních dnech stupňuje rétorickou agresi vůči evropským zemím? Kromě toho, že přirovnává dnešní Německo k Hitlerově fašistické říši, vyzývá své krajany, aby měli pět dětí a tím brzy populačně přečíslili Evropany. Opravdu si něco takového necháme líbit?“ ptá se Valenta. A pozastavuje se i nad tím, že jde o prezidenta země, jež je součástí NATO.

„Opravdu je to ta země, které Evropská unie zaplatila miliardové výkupné za prázdný příslib ochrany před nelegálními migranty? Vždy jsem varoval před tureckou rozpínavostí a lstivostí. Že turecká agrese zachází až tak daleko, je jen důkazem toho, že jsem se ve svém odhadu nemýlil,“ podotkl se slovy, že mu moc chybí jasný a především razantní postoj Evropy proti současné turecké agresi.

V souvislosti s londýnským útokem pak vyzval k okamžitému jednání. „Radikální muslimové, a vlastně žádní muslimové nemají v Evropě co dělat! Už řada zemí Evropy se setkala s mnoha podobami brutality těchto nájezdníků. V ‚lepším případě‘ kradou a znásilňují, v tom horším vraždí, a to nejen jednotlivce. Jsou to vůbec lidé? Vždyť pro ně živé bytosti nemají pražádnou hodnotu! Pryč s nimi a hned!“ zaburácel Valenta. 

Následně se zeptal, proč se od této brutality nedistancují ve velkém neradikalizovaní muslimové. „Evidentně je jim to, co se stalo, lhostejné. Nám by tedy měl být přinejmenším lhostejný osud všech, kteří si hrají na chudáky a míří k nám za vidinou lepšího života. Tady vidíme, kam naše snahy spasit svět spějí. Umírají kvůli nim nevinní lidé, kteří mají doma rodiny a měli život před sebou,“ vyjádřil hlubokou účast všem pozůstalým.

„Naše křesťanská Evropa se musí proti těmto bestiím sjednotit, viníkům všech trestných činů dávat nemilosrdně exemplární tresty a především podniknout taková opatření, abychom my a naše děti nemuseli mít strach vyjít z domu. Bohužel se tak ale stále neděje. Kolik nevinných lidí ještě bude muset položit život, než se bruselští hlavouni probudí? Byli by stále tak nečinní, i kdyby někdo zaútočil na jejich rodiny?!“ zeptal se závěrem.

Celé příspěvky Ivo Valenty:

JASNÉ NE TURECKU – Turecko se jednoznačně postavilo za islámskou okupaci Evropy. Jak jinak chápat výroky tureckého prezidenta, který v posledních dnech stupňuje rétorickou agresi vůči evropským zemím. Kromě toho, že přirovnává dnešní Německo k Hitlerově fašistické říši, vyzývá své krajany, aby měli pět dětí a tím brzy populačně přečíslili Evropany. Opravdu si něco takového necháme líbit? Opravdu je to prezident země, která je součástí NATO? Opravdu je to ta země, které Evropská unie zaplatila miliardové výkupné za prázdný příslib ochrany před nelegálními migranty? Vždy jsem varoval před tureckou rozpínavostí a lstivostí. Že turecká agrese zachází až tak daleko, je jen důkazem toho, že jsem se ve svém odhadu nemýlil. A proto mi tak moc chybí jasný a především razantní postoj Evropy proti současné turecké agresi.

UŽ VČERA BYLO POZDĚ! Tvrdím to stále – okamžitě jednejme! Radikální muslimové a vlastně žádní muslimové nemají v Evropě co dělat! Už řada zemí Evropy se setkala s mnoha podobami brutality těchto nájezdníků. V „lepším případě“ kradou a znásilňují, v tom horším vraždí, a to nejen jednotlivce. Jsou to vůbec lidé? Vždyť pro ně živé bytosti nemají pražádnou hodnotu! Pryč s nimi a hned! Jak je možné, že v médiích nevidíme mezi články o londýnské tragédii také vyjádření muslimských komunit? Proč se od této brutality tito neradikalizovaní muslimové ve velkém nedistancují? Evidentně je jim to, co se stalo, lhostejné. Nám by tedy měl být přinejmenším lhostejný osud všech, kteří si hrají na chudáky a míří k nám za vidinou lepšího života. Tady vidíme, kam naše snahy spasit svět spějí. Umírají kvůli nim nevinní lidé, kteří mají doma rodiny a měli život před sebou. Všem pozůstalým vyjadřuji hlubokou účast a znovu tvrdím, že naše křesťanská Evropa se musí proti těmto bestiím sjednotit, viníkům všech trestných činů dávat nemilosrdně exemplární tresty a především podniknout taková opatření, abychom my a naše děti nemuseli mít strach vyjít z domu. Bohužel se tak ale stále neděje. Kolik nevinných lidí ještě bude muset položit život, než se bruselští hlavouni probudí? Byli by stále tak nečinní, i kdyby někdo zaútočil na jejich rodiny?!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…