Už jste viděli fotku Felixe Slováčka v plavkách. Tak se podívejte na tohle. Jde o prezidenta Zemana

07.06.2018 17:44

Saxofonista Felix Slováček, který se v poslední době objevuje po boku mladé milenky Lucie Gelemové, se stal terčem posměchu na internetu. A to kvůli fotce, kterou Gelemová umístila na sociální síť. Snímek se navíc dočkal i další verze, na níž je prezident Miloš Zeman se svým mluvčím Jiřím Ovčáčkem.

Už jste viděli fotku Felixe Slováčka v plavkách. Tak se podívejte na tohle. Jde o prezidenta Zemana
Foto: Hans Štembera
Popisek: Felix Slováček

Gelemová totiž na sociální síť zveřejnila snímek, na němž je Slováček, mimochodem stále ženatý se zpěvačkou Dagmar Patrasovou, v plavkách. Ona k němu vzhlíží přímo zbožně. Ke snímku pak připsala tento komentář: „Tuto fotografii jsem organizovala já a povedla se. Povedl se i Felixův narozeninový koncert, který jsem ovšem ne(spolu)organizovala. Poděkování patří pořádající agentuře SVJ a především panu Zdenku Jansovi. Zdravíme z Kréty,“ uvedla o 30 let mladší Slováčkova současná družka. 

Na snímek zareagoval také vtipálek Tomáš Břínek prezentující své vtipné koláže na webu a Facebooku časopisu Reflex. „Když to má Felix, tak Miloš musí hned taky,“ poznamenal Reflex na svém facebookovém profilu ke koláži prezidenta Miloše Zemana a jeho mluvčího Jiřího Ovčáčka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…