V Berlíně upálili těhotnou ženu, oznámil server. Během dne článek stáhli

26.01.2015 15:21

Německou metropoli Berlín šokovala brutální vražda těhotné, teprve devatenáctileté dívky. Z dostupných zpráv vyplývá, že jde o velmi brutální čin. Jak na serveru Týden.cz napsal novinář Petr Podaný, k činu se doznal turecký mladík, který oběť údajně přivedl do jiného stavu. Při vraždě měl mít komplice, rovněž tureckého původu.

V Berlíně upálili těhotnou ženu, oznámil server. Během dne článek stáhli
Foto: wikipedia
Popisek: Německá vlajka.

Obětí obou násilníků je devatenáctiletá Maria P., údajným vrahem její o rok starší turecký přítel. "Podle informací policie nutil mladík svou dívku k potratu, ale protože to odmítala, cítil, že to zraňuje jeho takzvanou čest. Dívce nepomohlo ani to, že prohlašovala, že je ochotná přestoupit na islám, prozradili její spolužáci médiím," napsal Podaný.

Přítel nešťastné dívky ji proto ve čtvrtek večer vyvezl se svým komplicem do lesíka v berlínské čtvrti Adlershof, kde ji za pomoci komplice brutálně zavraždil. Nejprve ji dvakrát bodl nožem do břicha, v němž nosila jeho dítě, a když stále žila, byla polita benzínem a zapálena. Z výsledků pitvy vyplývá, že byla upálena zaživa.

Hlavní podezřelý se prý již k činu doznal. Podle německého novináře Uda Ulfkotteho, který je kritikem islamizace Evropy mohou pachatelé počítat se shovívavostí soudů. Soudy v Německu totiž údajně začaly brát ohledy na pachatele islámské víry, kteří jsou pod tlakem své kultury a tradic.

Celý text najdete zde

AKTUALIZACE Článek na serveru Týden.cz, který jsme citovali, během dne zmizel. Místo něj je na webu umístěno oznámení: ,,Omlouváme se čtenářům, redakce se rozhodla článek stáhnout, nesplňoval přísná kritéria, která klade na zveřejňované texty."

O celém případu nicméně informuje i německý server bild.de.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…