V Německu našli tělo znásilněné a uškrcené dívky. Podezřelý není Němec

07.06.2018 11:13

Více než čtrnáct dní byla pohřešována čtrnáctiletá Susanne F. z německého Wiesbadenu. Až včera policie objevila mrtvé tělo, podle všeho právě zmizelé dívky.

V Německu našli tělo znásilněné a uškrcené dívky. Podezřelý není Němec
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Někteří migranti spí i přímo na ulici

Čtrnáctiletá dívka byla naposledy spatřena 22. května, kdy byla společně se svými přáteli v centru Wiesbadenu. Domů se měla podle předchozí dohody s rodiči vrátit ve večerních hodinách, ale nedorazila ani do druhého dne. Policie zahájila po zmizelé dívce pátrání a čtrnáct dní intenzivně pročesávala Wiesbaden a jeho bezprostřední okolí. Vyšetřovatelé zpočátku uváděli, že byla dívka možná odvezena do zahraničí.

Anketa

Je dobře, že Zeman jmenoval Babiše znovu premiérem?

79%
21%
hlasovalo: 12104 lidí

Až nyní pátrací týmy nalezly mrtvé tělo, podle všeho právě Susanne F. Dívčino tělo bylo lehce překryté zeminou a leželo v bezprostřední blízkosti železnice, kterou obklopuje po obou stránkách křoví. Podle dosavadních informací byla dívka uškrcena a s největší pravděpodobností před smrtí také znásilněna. S těmito informacemi přišel jako první deník Bild, ale oficiální místa tuto verzi ještě nepotvrdila.

Dnes by se měla k celému případu konat tisková konference, na které by měly z úst zdejší policie zaznít zásadní informace. Už nyní je ale známo, že k místu činu dovedla policii výpověď nejmenované třináctileté osoby, které se měl údajně ze spáchání trestného činu svěřit samotný pachatel. V německých médiích již také kolují zprávy o samotném podezřelém. Je jím údajně dvacetiletý irácký žadatel o azyl.

Mladík se s dívkou velmi dobře znal. Jeho zatčení se však zkomplikovalo, protože podle zjištění Frankfurter Allgemeine Zeitung mel irácký migrant před několika dny vycestovat s rodinou zpátky do své rodné země. Pokud se prokáže, že za znásilnění a smrt dívky nese zodpovědnost migrant z Blízkého východu, bude se tak opakovat případ z předloňského podzimu. Tehdy zavraždil a znásilnil afghánský migrant studentku medicíny z Freiburgu.

Loni v září začal soudní proces a po přibližně půl roce byl odsouzen na doživotí. Původně byl souzen jako mladistvý, až v průběhu vyšetřování bylo zjištěno, že Afghánec o svém věku záměrně lhal. Mezitím došlo k další vraždě mladé dívky, kterou opět spáchal afghánský migrant. Ten svoji oběť znal a několik měsíců s ní chodil. Nakonec ale neunesl rozchod a přímo na veřejnosti, v supermarketu, svoji bývalou přítelkyni ubodal k smrti.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…