V ODS se kritizují kolegové za to, že říkají názor, stěžoval si v ČT Šťastný

02.05.2013 21:01

Před týdnem Boris Šťastný (ODS) rezignoval na post zastupitele na pražském magistrátu. Podle něj občanští demokraté v Praze nedodržují program a neřeší reálné problémy. Navíc slova o transparentnosti byla prý jen falešná.

V ODS se kritizují kolegové za to, že říkají názor, stěžoval si v ČT Šťastný
Foto: Hans Štembera
Popisek: Boris Šťastný

„Pochopil jsem, že transparentnost, po které jsme volali, byla transparentnost jen papírová,“ uvedl Boris Šťastný v Hyde Parku na ČT. „Praha je druhým největším zadavatelem netransparentních zakázek,“ dodal.

Ačkoliv se tak současné vedení Prahy tváří, podle Šťastného se nepodařilo v metropoli změnit politiku z dob Pavla Béma. Stejné je to s dluhem, ačkoliv jeho přesnou výši poslanec za ODS nezná. „Neschopnost splácet dluh je alarmující,“ dodal však.

Podle něj se navíc celkově mění politika ODS v Praze – například se kritizují spolustraníci za to, že vyjádřili svůj názor. „Pokusím se v následujících měsících ODS pomoci tak, že budu říkat pravdu,“ slíbil Šťastný. „Sleduji tím to, aby se ODS navrátila tam, kam patří,“ vysvětloval. Vedení ODS prý akorát likviduje názory členů a nedemokraticky ruší stranické buňky. Na to vše má Šťastný důkazy.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proč jste to dovolili? Kdo pro to hlasoval? Wilders burcoval v Budapešti

20:15 Proč jste to dovolili? Kdo pro to hlasoval? Wilders burcoval v Budapešti

„Dnes čelíme dvěma velkým existenčním hrozbám; woke kultuře a imigraci,“ řekl na konzervativní konfe…