V kauze Nagyová byl u výslechu Langer. Mluvil prý i o Janouškovi

18.03.2014 20:18

Ani exministr vnitra Ivan Langer se nevyhnul výslechu v kauze Nagyová. Vypovídal v úterý na policejní služebně Na Perštýně v Praze.

V kauze Nagyová byl u výslechu Langer. Mluvil prý i o Janouškovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý místopředseda ODS a exministr vnitra Ivan Langer

„Byl jsem vypovídat v trestní věci, která se týkala tolika lidí, že si to nejsem schopen zapamatovat. Navíc jsem podepsal prohlášení o mlčenlivosti, tudíž svou výpověď nemůžu komentovat," řekl serveru Aktuálně.cz Langer. Jeden z přítomných advokátů se ale serveru svěřil, že se kriminalisté ptali na jeho vztahy s exšéfem Finančně-analytického útvaru Ministerstva financí Milanem Cícerem.

„Vypověděl, že se s ním setkal pouze tehdy, když mu byl představován," dodal advokát. Kromě Cícera vyšetřovatelé zmínili také známého lobbistu Romana Janouška. „Vypovídal o tom, zda přišel do styku s právní žádostí ze Švýcarska, která se týkala kont Romana Janouška, a také, jestli se s panem Janouškem zná," dodal zdroj. Podle obhájce Langera Josefa Lžičaře se ale dnešní výslech netýkal poslanecké větve kauzy a tudíž se exministra netýká.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…