VIDEO „Češi zas*aný, sv*ně český. Já jsem černej.“ Mladík neplatil, chytili ho. A bylo zle

05.02.2022 8:14 | Ze sítí

Ačkoli královské žezlo drží stále v rukou zima, na Vítězném náměstí v Praze na zastávce MHD bylo v jednu chvíli pořádně horko. Kamery zachytily na zastávce potyčku dvou mužů. V jednu chvíli jeden druhého držel po krkem, na zemi se válel nůž a tekla krev. A to byl teprve začátek příběhu...

VIDEO „Češi zas*aný, sv*ně český. Já jsem černej.“ Mladík neplatil, chytili ho. A bylo zle
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zbraň, ilustrační foto

Bezpečnostní kamery v Praze na Vítězném náměstí zachytily na zastávce MHD potyčku dvou mužů. Rozložitý muž se dostal do křížku s mnohem menším mladíkem. Ale ten na většího vytáhl nůž – tzv. rybičku. A to už začalo jít do tuhého. Na místo vyjela hlídka městské policie. Zásah strážců zákona byl zaznamenán a sami policisté záznam zveřejnili na internetu.

Anketa

Má Miloš Zeman v tuto chvíli vaši důvěru? (Ptáme se od 3. 2. 2022)

78%
19%
hlasovalo: 55309 lidí

Ukázalo se, že onen větší muž byl revizor, který chtěl po menším, aby mu ukázal platnou jízdenku. Když se nedočkal, vyvedl černého pasažéra ven z vozu hromadné dopravy. Ale mladík chtěl utéct. Praštil revizora do obličeje a v jednu chvíli na něj dokonce vytáhl již zmíněný nůž. Revizor proto držel mladého muže pod krkem na místě až do příjezdu strážníků.

K těm se zadržený mladík choval velmi vulgárně.

„Svině český,“ křičel mladík na policisty, kteří ho po příjezdu na místo vyzvali, aby si lehl na zem. Svědek, jenž stál na zastávce tramvaje, popsal strážníkům, že mladík se k revizorovi choval velmi vulgárně. A v tu chvíli se mladík ležící na zemi znovu ozval. „Já jsem černej. Bílýho byste nechali jít, vy hajzlové,“ křičel mladík na policisty. „Češi zas*aný,“ nadával dál policistům i revizorovi. „Svině český, svině český, svině český,“ řval znovu a znovu ze všech sil. Už s pouty na rukou.

Ve chvíli, kdy na místo přijeli záchranáři, aby zhodnotili zdravotní stav revizora i zadrženého mladého muže, revizor měl tržnou ránu na čele, kamera zachycující zásah strážců zákona byla vypnuta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…