VIDEO Dvojí kvalita sexu? Ne! Eurokandidát trénuje na Brusel v bordelu. Zve i vás

22.05.2019 13:55

Kandidát do Evropského parlamentu Daniel Konečný, lídr hnutí TVŮJ KANDIDÁT, bude sledovat víkendové sčítání hlasů z netradičního místa – z „bordelu“. Dvojí kvalita nejen potravin, ale i služeb, je podle Konečného problémem, který naše občany skutečně trápí. Proto se rozhodl za vás za všechny otestovat jejich kvality. Konečný k této příležitosti vydal informativní video. Příznivci hnutí TVŮJ KANDIDÁT se o víkendu budou moci s politikem i s výsledky jeho zkoumání seznámit osobně. To jste ještě neviděli!

VIDEO Dvojí kvalita sexu? Ne! Eurokandidát trénuje na Brusel v bordelu. Zve i vás
Foto: Archiv Daniela Konečného
Popisek: Kandidát na europoslance Daniel Konečný ve volebním štábu

Politik Daniel Konečný, občanským povoláním „dotační poradce“, zaujal předvolební kampaní, ve které slibuje mnohá vylepšení životní úrovně obyčejných Čechů. Kromě dotovaného piva pro naše občany navrhuje například zatočit s dvojí kvalitou jídla tím, že nám přiveze jídlo z Německa a Němcům pro změnu dá to naše. Chce rovněž povinný sex minimálně jednou týdně a pokud bude zvolen, úředníky Evropské komise čeká intenzivní kurz výslovnosti "ř", tunel Blanka bude protažen až do Bruselu a kvalitu českých firem okusí celá Evropa – dálnice D1 povede přes území celé EU.

Anketa

Chcete, aby premiér Babiš odstoupil, jak žádali demonstranti na Václaváku?

13%
87%
hlasovalo: 24958 lidí

Nyní Konečný přichází s oficiálním prohlášením a vydává VIDEO, které si můžete exkluzivně prohlédnout u nás, na ParlamentníchListech.cz.

Celý text oficiálního prohlášení:

Volební štáb do hampejzu! Lídr hnutí TVŮJ KANDIDÁT Daniel Konečný se rozhodl umístit svůj štáb pro Eurovolby ke kněžkám lásky. Hodlá tam vyčkat na volební výsledky. Důvodů pro tento minimálně regionálně unikátní krok je hned několik. „Ragazzi z Itálie dovolí až v neděli 26.května pozdě večer a nikde již není otevřeno, tak jdeme tam, kde nás ještě uvítají s otevřenou náručí, abychom do rána mohli provádět detailní analýzy výsledků…“ – vysvětluje předseda hnutí. Dalším důvodem je prý nutnost provádět kontroly možné dvojí kvality poskytovaných služeb a nabírání zkušeností do Bruselu. Jeden z volebních sloganů hnutí TVŮJ KANDIDÁT, kandidátka č.23, pro letošní Eurovolby je totiž „Pravidelný sex minimálně jednou týdně a nadrženým dotace do hampejzu!“. Samotné poskytovatelky nejstaršího řemesla k tomu mimo záznam dodaly, že jsou za návštěvu kandidáta rády. „Víte, k nám chodí politici léta na tajňačku. A pak si jakoby nevzpomínají. Pan Konečný nám znovu umožnil se nestydět za to, co děláme a být hrdé na náš job.“

Konečný dále vydal video, na kterém detailně vysvětluje své motivace:

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Marek Korejs

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…