VIDEO Hovado, podám si tě. Táhni zpátky do Sýrie. Tato scénka nepotěší fanoušky Miloše Zemana

25.01.2016 8:45

Skladatel a hudebník Marcel Černý vystupující pod pseudonymem Quido MC vstoupil do povědomí veřejnosti satirickými video vzkazy adresovanými zejména prezidentu Miloši Zemanovi. Nově spustil také projekt Integrační okénko, kde se hranými scénkami neméně satiricky vyjadřuje k uprchlické krizi.

VIDEO Hovado, podám si tě. Táhni zpátky do Sýrie. Tato scénka nepotěší fanoušky Miloše Zemana
Foto: Archiv
Popisek: Uprchlíci, ilustrační foto

„Česká veřejnoprávní televize uvádí veřejnoprávní pořad Integrační okénko,“ spatří divák jako první, když si pustí na Youtube video, které nahrál Quido MC.

Hudebník v pořadu reaguje na silvestrovské útoky na ženy v německém Kolíně nad Rýnem, kterých se měli dopustit muži afrického či blízkovýchodního vzhledu. Sám skladatel se vtělil do profesionálního zemanovce Quida Bílého, proti němuž usedl „snědý“ přistěhovalec z Kolína. „To si ho pěkně podám, to bude jedno z těch hovad,“ avizuje Quido Bílý hned zkraje.

Následující dialog se nese v duchu poselství prezidenta Zemana – uprchlíci se nedokáží začlenit do naší společnosti. Přistěhovalec z Kolína takřka nerozumí ani nehovoří česky a tak pořádně nechápe, co mu Quido Bílý říká. „Jste si to pěkně užili na silvestra, co kamaráde? Když se ti české holky nelíbí, táhni zpátky do Sýrie. Hlavně, že se ti líbily na silvestra, co?“ dává Quido přistěhovalci sodu.

Na závěr konstatuje: „No nezabili byste ho? Pan prezident říkal, že tihle lidi se nedají zapojit, že jsou prostě neintegrovatelní.“

Následující díl slibuje ještě pikantnější scénu. Quido MC nabídne fiktivní rozhovor mezi herečkou Veronikou Žilkovou a teologem Tomášem Halíkem na téma sexualita běženců. O té Veronika Žilková nedávno pohovořila i pro ParlamentníListy.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …